Giresun'da bir evin üstüne yamaçtan kaya düştü!

GÜNDEM 20.10.2023 - 16:46, Güncelleme: 20.10.2023 - 16:53 23669+ kez okundu.
 

Giresun'da bir evin üstüne yamaçtan kaya düştü!

Giresun’un Dereli İlçesi, Küçükahmetli Köyü’nde geçtiğimiz gün yaşanan sağnak yağış sırasında, yerlerinden kopan kaya parçaları Mehmet Akıl adlı bir vatandaşın evinin üzerine düştü.
Olay sırasında evde kimsenin olmaması büyük bir facianın önüne geçti. Yaşanan olay sonrası evde maddi hasar oluşurken, etrafa saçılan kaya parçaları aynı evin olduğu yerde bulunan 4 ev için de tehlike oluşturduğu öğrenildi. İlçede denetimde bulunduğu sırada olayı öğrenen Vali Mehmet Fatih Serdengeçti de  AFAD İl Müdürü Murat Cavunt'la birlikte  Küçükahmetli Köyü’ne giderek evi zarar gören Mehmet Akıl adlı vatandaşla görüştü. Olay yerinde incelemelerde bulunan Giresun Valisi Serdengeçti, gerekli önlemlerin alınması ve 500 metreküplük kaya parçasının kırılarak kaldırılması için çalışma başlattı.
Giresun’un Dereli İlçesi, Küçükahmetli Köyü’nde geçtiğimiz gün yaşanan sağnak yağış sırasında, yerlerinden kopan kaya parçaları Mehmet Akıl adlı bir vatandaşın evinin üzerine düştü.

Olay sırasında evde kimsenin olmaması büyük bir facianın önüne geçti.

Yaşanan olay sonrası evde maddi hasar oluşurken, etrafa saçılan kaya parçaları aynı evin olduğu yerde bulunan 4 ev için de tehlike oluşturduğu öğrenildi.

İlçede denetimde bulunduğu sırada olayı öğrenen Vali Mehmet Fatih Serdengeçti de  AFAD İl Müdürü Murat Cavunt'la birlikte  Küçükahmetli Köyü’ne giderek evi zarar gören Mehmet Akıl adlı vatandaşla görüştü.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Giresun Valisi Serdengeçti, gerekli önlemlerin alınması ve 500 metreküplük kaya parçasının kırılarak kaldırılması için çalışma başlattı.





Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.