Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Kabuuk Kitap Sahaf’ı ziyaret etti

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 18.10.2024 - 13:23 762 kez okundu.
 

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Kabuuk Kitap Sahaf’ı ziyaret etti

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Eylül ayında BATEM karşısında faaliyete geçen Kabuuk Kitap Sahaf'ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Kaymakam Koç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürleri Turgut Hacınoğmanoğlu, Taner Çelenk, Musa Fikret Dombaycı ve Milli Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki eşlik etti. Kaymakam Koç, Kabuuk’un geniş kitap koleksiyonunu ilgiyle inceleyerek işletmenin Bulancak ve çevresi için kültürel anlamda büyük bir zenginlik olduğunu vurguladı. Sahaf, kısa sürede kitapseverlerin ilgisini çekerek, bölgenin önemli bir kültür merkezi olma yolunda ilerliyor. Kabuuk Kitap Sahaf gibi kültürel işletmeler, özellikle gençlerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine katkı sağlarken, Bulancak’ın kültürel dokusuna da renk katıyor.  
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Eylül ayında BATEM karşısında faaliyete geçen Kabuuk Kitap Sahaf'ı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Koç’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Milli Eğitim Şube Müdürleri Turgut Hacınoğmanoğlu, Taner Çelenk, Musa Fikret Dombaycı ve Milli Eğitim Tesis Müdürü Abdullah Tiryaki eşlik etti.

Kaymakam Koç, Kabuuk’un geniş kitap koleksiyonunu ilgiyle inceleyerek işletmenin Bulancak ve çevresi için kültürel anlamda büyük bir zenginlik olduğunu vurguladı. Sahaf, kısa sürede kitapseverlerin ilgisini çekerek, bölgenin önemli bir kültür merkezi olma yolunda ilerliyor.

Kabuuk Kitap Sahaf gibi kültürel işletmeler, özellikle gençlerin okuma alışkanlıklarının geliştirilmesine katkı sağlarken, Bulancak’ın kültürel dokusuna da renk katıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.