Duayen antrenör Alptekin Kılıç, spordan küskün ayrıldı

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 17.10.2024 - 17:36, Güncelleme: 17.10.2024 - 22:22 1229 kez okundu.
 

Duayen antrenör Alptekin Kılıç, spordan küskün ayrıldı

Bulancak, Piraziz ve Giresun’da sporseverlerin yakından tanıdığı Giresun Amatör Liglerin....
Üst düzey antrenörlerinden olan duayen Antrenör Alptekin Kılıç, Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık plaket ile ödüllendirdi. Gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük, Alptekin Kılıç ile bir araya gelerek, eski günleri ve eski amatör maçlar ile eski takımları içeren keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Birçok takımda antrenör olarak görev yapan biri olan ve bu süre zarfında amatör liglerde mücadele etmiş birçok futbolcunun da yetişmesine katkısı olan bir isim olan Kılıç, antrenörlük serüveninde neler yaşadıkları, mutluluklarını, şampiyonluklarını ve vefasızlıkları anlattı. Bu kadar yıl içerisinde iyiyi, kötüyü, yanlışı, doğruyu, başarıyı, başarısızlığı yaşamış ve her şeyini futbola borçlu olduğunu söyleyen ve futbolun içinde olan tüm paydaşlara selamlarını ileten ancak futboldan küskün ayrıldığının altını özellikle çizen duayen antrenör Alptekin Kılıç, “Giresun’da amatör spora başlangıç tarihim 1963 Yeniyolspor. Yeniyolspor ile 6 yıl. Bulancak Gençlikspor’da 9 yıl. Bu 9 yıl içerisinde 2 şampiyonluk yaşadım. Karadeniz Gücünde 1 yıl futbol oynadıktan sonra 1979’tan itibaren 2024 yılına kadar antrenörlük hayatıma başladım. Bulancakspor, Karadenizgücü, Ballıcaspor, Sökenspor, Pirazizspor, Duroğluspor, Bahçelievlerspor, Pazarsuyu Yıldızspor’da antrenörlük yaptım. Profesyonel olarak Bulancak Gençlik ve Karadenizgücü’nün birleşiminden doğan Bulancakspor’un yaşayan kurucularındanım. Faal spor hayatımı sevgi ve saygı duyduğum insanlardan gördüğüm çok çirkin davranışlardan dolayı kırgın olarak bırakmış bulunuyorum. Giresun ASKF Başkanı Sayın Sinan Işık ve ekibine vermiş oldukları plaketten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Bulancak, Piraziz ve Giresun’da sporseverlerin yakından tanıdığı Giresun Amatör Liglerin....

Üst düzey antrenörlerinden olan duayen Antrenör Alptekin Kılıç, Giresun ASKF Başkanı Sinan Işık plaket ile ödüllendirdi.

Gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük, Alptekin Kılıç ile bir araya gelerek, eski günleri ve eski amatör maçlar ile eski takımları içeren keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Birçok takımda antrenör olarak görev yapan biri olan ve bu süre zarfında amatör liglerde mücadele etmiş birçok futbolcunun da yetişmesine katkısı olan bir isim olan Kılıç, antrenörlük serüveninde neler yaşadıkları, mutluluklarını, şampiyonluklarını ve vefasızlıkları anlattı.

Bu kadar yıl içerisinde iyiyi, kötüyü, yanlışı, doğruyu, başarıyı, başarısızlığı yaşamış ve her şeyini futbola borçlu olduğunu söyleyen ve futbolun içinde olan tüm paydaşlara selamlarını ileten ancak futboldan küskün ayrıldığının altını özellikle çizen duayen antrenör Alptekin Kılıç, “Giresun’da amatör spora başlangıç tarihim 1963 Yeniyolspor. Yeniyolspor ile 6 yıl. Bulancak Gençlikspor’da 9 yıl. Bu 9 yıl içerisinde 2 şampiyonluk yaşadım. Karadeniz Gücünde 1 yıl futbol oynadıktan sonra 1979’tan itibaren 2024 yılına kadar antrenörlük hayatıma başladım. Bulancakspor, Karadenizgücü, Ballıcaspor, Sökenspor, Pirazizspor, Duroğluspor, Bahçelievlerspor, Pazarsuyu Yıldızspor’da antrenörlük yaptım. Profesyonel olarak Bulancak Gençlik ve Karadenizgücü’nün birleşiminden doğan Bulancakspor’un yaşayan kurucularındanım. Faal spor hayatımı sevgi ve saygı duyduğum insanlardan gördüğüm çok çirkin davranışlardan dolayı kırgın olarak bırakmış bulunuyorum. Giresun ASKF Başkanı Sayın Sinan Işık ve ekibine vermiş oldukları plaketten dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.