Giresun'da Özel Eğitim Öğrencilerinden 100. Yıl Yürüyüşü!

YAŞAM 27.10.2023 - 16:23, Güncelleme: 27.10.2023 - 16:33 16600+ kez okundu.
 

Giresun'da Özel Eğitim Öğrencilerinden 100. Yıl Yürüyüşü!

Giresun Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine yürüyüş gerçekleştirdi.
Öğrenci velilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı yürüyüşte  ‘29 Ekim Bizim Şanımız’, ‘Seni Yaşatacağız Cumhuriyet’, ‘Cumhuriyet Demek Özgürlük Demek’ dövizleri açan minikler, büyük beğeni topladı. Okul Müdürü Ferhat Arslan yaptığı konuşmada “Otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü okulumuzda farkındalık ve daha nice yüzyıllara sloganlarıyla, zülüm altında bulunan çocuklarımızın özgürleştirilmesi, refaha erdirilmesi, gelecek nesillerimizde ruhsal travmalar geçirerek özel eğitime muhtaç olmuş bir nesil olmasın. Çocukların yeri oyun parkları, okullar, eğlence merkezleri, eğitim alanları ve teknolojik gelişmelerin olduğu alanlar olsun. Savaşın ve bombaların olduğu bir dünya olmasın.” diyerek, duygu ve düşüncelerini aktardı.
Giresun Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. Yılı şerefine yürüyüş gerçekleştirdi.

Öğrenci velilerinin ve öğretmenlerinin katıldığı yürüyüşte  ‘29 Ekim Bizim Şanımız’, ‘Seni Yaşatacağız Cumhuriyet’, ‘Cumhuriyet Demek Özgürlük Demek’ dövizleri açan minikler, büyük beğeni topladı.

Okul Müdürü Ferhat Arslan yaptığı konuşmada “Otizmli öğrencilerin eğitim gördüğü okulumuzda farkındalık ve daha nice yüzyıllara sloganlarıyla, zülüm altında bulunan çocuklarımızın özgürleştirilmesi, refaha erdirilmesi, gelecek nesillerimizde ruhsal travmalar geçirerek özel eğitime muhtaç olmuş bir nesil olmasın. Çocukların yeri oyun parkları, okullar, eğlence merkezleri, eğitim alanları ve teknolojik gelişmelerin olduğu alanlar olsun. Savaşın ve bombaların olduğu bir dünya olmasın.” diyerek, duygu ve düşüncelerini aktardı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.