Giresunspor’da gelişmeler

SPOR 07.08.2021 - 18:16, Güncelleme: 07.08.2021 - 18:16 2905+ kez okundu.
 

Giresunspor’da gelişmeler

Çotanakların Başkanvekili Yamak; “Geçmişte yaşanan başarılar daha büyük başarıların ilk basamaklarıdır”
Giresunspor Kulüp Başkanvekili Nahid Yamak, 44 yıl aradan sonra mücadele edecekleri Süper Lig’de Giresun’u başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi. Süper Lig’e yükselmek kadar Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmenin de çok önemli olduğunun altını çizen Yamak, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Futbolda dün yoktur, geçmişte yaşanan başarılar daha büyük başarıların ilk basamaklarıdır. Giresunspor’umuz geçen sezon TFF 1. Lig’de çok büyük bir başarıya imza atarak 44 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. Şimdi çıta daha da yükseldi, beklentiler arttı. Üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var ve biz bu tarihi sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz. Galatasaray maçıyla startını vereceğimiz 2021-2022 sezonuna önce iyi bir başlangıç yapmak, ardından da bunun devamını getirmek amacındayız” dedi. Transfer çalışmaları hakkında da önemli mesajlar veren Yamak; “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızda eksikliği hissedilen mevkilerin raporu elimizde, görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız merak etmesinler. Kısa bir süre içerisinde eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız” ifadelerini kullandı. Transflere tam gaz devam Diabaté imzayı attı; Süper Lig ekibi Giresunspor, kadrosuna Trabzonspor’dan Fousseni Diabatê’yi kattı. Diabatê imza töreninde kendisini bir yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan mukaveleyi imzaladı. Giresunspor’un ‘Paşa’sı Giresunspor, bir süredir antrenmanlara çıkardığı stoper Osman Paşa Zorlu’ya 2 yıllık mukavele imzalattı. Yeşil Beyazlılar’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Giresunspor’umuz 22 yaşındaki defans oyuncusu Osman Paşa Zorlu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak armalı formamız ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi. Giresunspor’a veda etti Giresunspor’dan kaleci Tolgahan Acar hakkında önemli bir açıklama yapıldı. Açıklamada; “Geçtiğimiz sezon başında ailemize katılan, kulübümüzün 44 yıl sonra Süper Lig’e yükselmesinde önemli emekleri bulunan Tolgahan Acar ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık ve kendisine kulüp bulması için izin verdik. Konu ile ilgili gelişmeler hususunda kamuoyu bilgilendirilecektir” denildi. Giresunspor’da ayrılık Giresunspor Kulüp Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görevinden ayrıldığını açıkladı. Ovalıoğlu, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Yıllarca uğruna ter döktüğüm, rahmetli babamdan sonra kalesini koruduğum, bulunduğum süre zarfında büyük bir keyif ve mutlulukla görev aldığım Giresunspor Genel Müdürlüğü’nden ayrılmış bulunmaktayım. 44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan takımımızın Genel Müdürlüğünü yapmak bana onur ve gurur verdi. Ben de bundan sonraki hayatıma her Giresunlu gibi; şartlar ve koşullar ne olursa olsun iyi bir Giresunspor taraftarı olarak hayatıma devam edeceğim… Giresunspor’uma Süper Lig’de sonsuz başarılar dilerim. Futbol şansı hep bizimle olsun. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.  
Çotanakların Başkanvekili Yamak; “Geçmişte yaşanan başarılar daha büyük başarıların ilk basamaklarıdır”

Giresunspor Kulüp Başkanvekili Nahid Yamak, 44 yıl aradan sonra mücadele edecekleri Süper Lig’de Giresun’u başarıyla temsil etmek istediklerini söyledi. Süper Lig’e yükselmek kadar Süper Lig’de kalıcı başarılar elde etmenin de çok önemli olduğunun altını çizen Yamak, gazetemize özel yaptığı açıklamada; “Futbolda dün yoktur, geçmişte yaşanan başarılar daha büyük başarıların ilk basamaklarıdır. Giresunspor’umuz geçen sezon TFF 1. Lig’de çok büyük bir başarıya imza atarak 44 yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. Şimdi çıta daha da yükseldi, beklentiler arttı. Üzerimizde çok büyük bir sorumluluk var ve biz bu tarihi sorumluluğun gereğini yerine getireceğiz. Galatasaray maçıyla startını vereceğimiz 2021-2022 sezonuna önce iyi bir başlangıç yapmak, ardından da bunun devamını getirmek amacındayız” dedi. Transfer çalışmaları hakkında da önemli mesajlar veren Yamak; “Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Takımımızda eksikliği hissedilen mevkilerin raporu elimizde, görüşmelerimiz sürüyor. Taraftarlarımız merak etmesinler. Kısa bir süre içerisinde eksik mevkilere gerekli takviyeleri yapacağız” ifadelerini kullandı.

Transflere tam gaz devam

Diabaté imzayı attı; Süper Lig ekibi Giresunspor, kadrosuna Trabzonspor’dan Fousseni Diabatê’yi kattı. Diabatê imza töreninde kendisini bir yıllığına yeşil beyazlı renklere bağlayan mukaveleyi imzaladı.

Giresunspor’un ‘Paşa’sı

Giresunspor, bir süredir antrenmanlara çıkardığı stoper Osman Paşa Zorlu’ya 2 yıllık mukavele imzalattı.

Yeşil Beyazlılar’dan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Giresunspor’umuz 22 yaşındaki defans oyuncusu Osman Paşa Zorlu ile 2+1 yıllık anlaşmaya varmıştır. Kendisine Giresunspor ailesine hoş geldin diyor, çotanak armalı formamız ile başarılı bir sezon geçirmesini diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Giresunspor’a veda etti

Giresunspor’dan kaleci Tolgahan Acar hakkında önemli bir açıklama yapıldı.

Açıklamada; “Geçtiğimiz sezon başında ailemize katılan, kulübümüzün 44 yıl sonra Süper Lig’e yükselmesinde önemli emekleri bulunan Tolgahan Acar ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık ve kendisine kulüp bulması için izin verdik. Konu ile ilgili gelişmeler hususunda kamuoyu bilgilendirilecektir” denildi.

Giresunspor’da ayrılık

Giresunspor Kulüp Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda görevinden ayrıldığını açıkladı.

Ovalıoğlu, konuyla ilgili yaptığı paylaşımda; “Yıllarca uğruna ter döktüğüm, rahmetli babamdan sonra kalesini koruduğum, bulunduğum süre zarfında büyük bir keyif ve mutlulukla görev aldığım Giresunspor Genel Müdürlüğü’nden ayrılmış bulunmaktayım. 44 yıl aradan sonra Süper Lig’e çıkan takımımızın Genel Müdürlüğünü yapmak bana onur ve gurur verdi. Ben de bundan sonraki hayatıma her Giresunlu gibi; şartlar ve koşullar ne olursa olsun iyi bir Giresunspor taraftarı olarak hayatıma devam edeceğim… Giresunspor’uma Süper Lig’de sonsuz başarılar dilerim. Futbol şansı hep bizimle olsun. Saygılarımla…” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.