Giresun'un Tanınmış Ailelerinden Cici Ailesinin Acı Günü

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 28.06.2024 - 14:38, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:38 2715 kez okundu.
 

Giresun'un Tanınmış Ailelerinden Cici Ailesinin Acı Günü

İYİ Parti Giresun Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Harun Cici, Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici, Emine Cici ve Ali Kemal Cici' nin...
Önceki gün yaşamını yitiren anneleri Nazmiye Cici son yolculuğuna uğurlandı.Sevilen ve sayılan bir kişilik olan Cici' nin cenazesi Merkez Osmaniye Köyü Yahyalı Mahallesi'ndeki evinde helallik alındıktan sonra Osmaniye Camisi'ne getirildi. Cici ailesi burada taziyeleri kabul etti.Nazmiye Cici için Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, AK Parti Sakarya  Milletvekili Lütfi Bayraktar, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin,MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu,Başkan Yardımcısı Cahit Akdoğan, İYİ Parti İl Başkanı İnan Taşgöz, başkan yardımcıları Abdullah Gülbaharoğlu, Ali Aydoğan,Enver Karadağ, SP İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Giresun İl Genel Meclisi üyesi Eyüp Çiftçi, 21.Dönem Giresun Milletvekili Mustafa Yaman,Giresun 27.Dönem Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Espiye Belediye eski Başkanı İbrahim Önal,  Yavuzkemal Beldesi Belediye eski Başkanı Abdullah Önal,  Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, Giresun Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İbrahim İlyasoğlu, HEGEM Derneği Başkanı Rahman Çakır, Batlamayı İlçe Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Cenger, Müzisyenler ve Mahalli Sanatçılar Derneği Başkanı Yusuf Küçük, Armelitspor Başkanı Levent Tosun, Dereli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alaattin Alaattinoğlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin, basın mensupları, bazı kurum- kuruluş ve STK yöneticileri, iş insanları,  muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı.  82 yaşında vefat eden Cici, aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhume'ye  Allah'tan rahmet Cici ailesine başsağlığı diliyoruz.
İYİ Parti Giresun Belediye Başkan Adayı İş İnsanı Harun Cici, Gündem Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mustafa Cici, Emine Cici ve Ali Kemal Cici' nin...

Önceki gün yaşamını yitiren anneleri Nazmiye Cici son yolculuğuna uğurlandı.Sevilen ve sayılan bir kişilik olan Cici' nin cenazesi Merkez Osmaniye Köyü Yahyalı Mahallesi'ndeki evinde helallik alındıktan sonra Osmaniye Camisi'ne getirildi. Cici ailesi burada taziyeleri kabul etti. Nazmiye Cici için Cuma namazına müteakiben kılınan cenaze namazına Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, AK Parti Sakarya  Milletvekili Lütfi Bayraktar, Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, Duroğlu Belediye Başkanı Halil Çetin,MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu,Başkan Yardımcısı Cahit Akdoğan, İYİ Parti İl Başkanı İnan Taşgöz, başkan yardımcıları Abdullah Gülbaharoğlu, Ali Aydoğan,Enver Karadağ, SP İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, Giresun İl Genel Meclisi üyesi Eyüp Çiftçi, 21.Dönem Giresun Milletvekili Mustafa Yaman,Giresun 27.Dönem Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Espiye Belediye eski Başkanı İbrahim Önal, 
Yavuzkemal Beldesi Belediye eski Başkanı Abdullah Önal,  Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Cumhur Karahasan, Başkan Yardımcısı Ferhat Deniz, Giresun Kültür ve Sanat Derneği Başkanı İbrahim İlyasoğlu, HEGEM Derneği Başkanı Rahman Çakır, Batlamayı İlçe Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hakan Cenger, Müzisyenler ve Mahalli Sanatçılar Derneği Başkanı Yusuf Küçük, Armelitspor Başkanı Levent Tosun, Dereli Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Alaattin Alaattinoğlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Tekin, basın mensupları, bazı kurum- kuruluş ve STK yöneticileri, iş insanları,  muhtarlar, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
82 yaşında vefat eden Cici, aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi. Merhume'ye  Allah'tan rahmet Cici ailesine başsağlığı diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.