Göksu Travertenleri, Vali Serdengeçti'den tam not aldı!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 01.07.2024 - 17:29, Güncelleme: 01.07.2024 - 17:34 1338 kez okundu.
 

Göksu Travertenleri, Vali Serdengeçti'den tam not aldı!

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Göksu Travertenleri'ni ziyaret ederek bölgenin turizm potansiyelini değerlendirdi.
Dereli ilçesi Pınarlar köyünde bulunan Göksu Travertenleri'nde incelemelerde bulunan Vali Serdengeçti, bölgenin doğal güzelliğinden ve turizm potansiyelinden oldukça etkilendi. Ziyaretçilerle de bol bol sohbet ederek onların görüş ve önerilerini aldı. Vali Serdengeçti, Göksu Travertenleri için “Büyüleyici güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan, adım attığınız andan itibaren bulutların üstünde hissettiren Göksu Travertenlerinde incelemelerde bulunduk, yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdik” dedi. İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) iş birliğiyle yürütülen proje hakkında bilgi alan Vali Serdengeçti, bölgenin turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi. Vali Serdengeçti'nin ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu, Merkez İlçe KHGB Müdürü Salim Artar ve diğer yetkililer de hazır bulundu.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Göksu Travertenleri'ni ziyaret ederek bölgenin turizm potansiyelini değerlendirdi.

Dereli ilçesi Pınarlar köyünde bulunan Göksu Travertenleri'nde incelemelerde bulunan Vali Serdengeçti, bölgenin doğal güzelliğinden ve turizm potansiyelinden oldukça etkilendi. Ziyaretçilerle de bol bol sohbet ederek onların görüş ve önerilerini aldı.

Vali Serdengeçti, Göksu Travertenleri için “Büyüleyici güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan, adım attığınız andan itibaren bulutların üstünde hissettiren Göksu Travertenlerinde incelemelerde bulunduk, yapılacak çalışmaları yerinde değerlendirdik” dedi.

İl Özel İdaresi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) iş birliğiyle yürütülen proje hakkında bilgi alan Vali Serdengeçti, bölgenin turizm potansiyelinin daha da geliştirilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını söyledi.

Vali Serdengeçti'nin ziyareti sırasında Vali Yardımcısı Dr. Davut Sinanoğlu, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tolga Erener, GİRTAB Müdürü Emrullah Hızarcıoğlu, Merkez İlçe KHGB Müdürü Salim Artar ve diğer yetkililer de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.