Görele Belediye Başkanı Süleymanoğlu, meclis üyeleriyle bir araya geldi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 05.03.2024 - 11:45, Güncelleme: 05.03.2024 - 13:37 2320+ kez okundu.
 

Görele Belediye Başkanı Süleymanoğlu, meclis üyeleriyle bir araya geldi

Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, belediye meclis üyeleriyle buluştu.
Süleymanoğlu, belediye binasındaki meclis toplantısı sonrasında bir restoranda düzenlenen programda, meclis üyeleriyle el ele vererek şehre hizmet ettiklerini söyledi. Ülke olarak Kovid-19 salgını ile sel, deprem gibi doğal afetlerle geçen zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Süleymanoğlu, şunları kaydetti: "Bu sıkıntılı süreçleri, halkımızın, meclis üyelerimizin desteği ve Görele Belediyesi koordinasyonu ile aştık. Başarılı bir çalışma dönemi, gayretleri ve faaliyetlere olan katkıları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve afiyetler diliyorum. Biz birlikte Görele'yiz."  
Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, belediye meclis üyeleriyle buluştu.

Süleymanoğlu, belediye binasındaki meclis toplantısı sonrasında bir restoranda düzenlenen programda, meclis üyeleriyle el ele vererek şehre hizmet ettiklerini söyledi.

Ülke olarak Kovid-19 salgını ile sel, deprem gibi doğal afetlerle geçen zorlu bir süreç yaşadıklarını belirten Süleymanoğlu, şunları kaydetti:

"Bu sıkıntılı süreçleri, halkımızın, meclis üyelerimizin desteği ve Görele Belediyesi koordinasyonu ile aştık. Başarılı bir çalışma dönemi, gayretleri ve faaliyetlere olan katkıları için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve afiyetler diliyorum. Biz birlikte Görele'yiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.