Görele’de Başkanlık Süleymanoğlu’na emanet

SİYASET 23.03.2023 - 16:37, Güncelleme: 23.03.2023 - 16:37 4706+ kez okundu.
 

Görele’de Başkanlık Süleymanoğlu’na emanet

Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle meclis kararıyla Başkanlık görevine Ahmet Süleymanoğlu seçildi.
Yeni Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu görevine başlarken, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yılmaz, “Görele Belediye Başkanlığına, Belediye Meclis Üyelerimiz arasından seçilen Ahmet Süleymanoğlu kardeşimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi; Giresun İl Başkanımıza, Görele İlçe Başkanımıza ve Görele Belediyesi Meclis Üyelerimize destekleri için teşekkür ediyorum. İlçemize ve İlimize hayırlı olsun” dedi.
Görele Belediye Başkanı Tolga Erener’in AK Parti Giresun Milletvekili Aday Adayı olması nedeniyle meclis kararıyla Başkanlık görevine Ahmet Süleymanoğlu seçildi.

Yeni Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu görevine başlarken, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yılmaz, “Görele Belediye Başkanlığına, Belediye Meclis Üyelerimiz arasından seçilen Ahmet Süleymanoğlu kardeşimizi tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Ayrıca, Milliyetçi Hareket Partisi; Giresun İl Başkanımıza, Görele İlçe Başkanımıza ve Görele Belediyesi Meclis Üyelerimize destekleri için teşekkür ediyorum. İlçemize ve İlimize hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.