Görüşmeler devam ediyor

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.05.2011 - 21:39, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3769+ kez okundu.
 

Görüşmeler devam ediyor

Giresunspor’da iç transfer çalışmaları dün başladı.
Teknik direktör konusunda Bahri Kaya ile yola devam etme kararı alan yeşil beyazlılar, dün 9 oyuncuyla İstanbul’da masaya oturdu. Konu ile ilgili gazetemiz haber müdürü Sinan Yıldız’a konuşan giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, dün öğleden sonra yapılan görüşmelerin devam ettiğini futbolculara tekliflerin sunulduğunu ifade etti. Sandal, “Futbolcular Mehmet Ali Tunç, Soner Şahin, Ömer Hacısalihoğlu, Onur Nasuhoğulları, Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel, Fatih Şen, Adem Çalık, Aydın Çetin ile görüşülüyor. Özel işleri nedeniyle Kayseri’de bulunan Ramazan Durdu ile ise daha sonra görüşülecek” dedi.TOZLU DÖNÜYOR Bu arada geçen sezon başında Pazarspor’a kiralanan ve Pazarsporda başarılı bir sezon geçiren Eren Tozlu’nun da İstanbul’da olduğu ve genç oyuncunun yeni sezonda yuvaya geri döneceği ve Eren’in de dün yönetimle İstanbul’da bir görüşme yaptığı öğrenildi. İstanbul’daki transfer görüşmelerinden sonra rotayı Giresun’a çevirecek olan Giresunspor yönetimi, Giresun’da bulunan Ali Zorlu, Cihan Gökal, Emrah Kiraz ve gelecek sezon kadrosuna alınılması düşünülen genç oyuncular Şükrü Can Yılmaz, Tuncer Çimenli, Mehmet Akif Önal ve Furkan Işıkdemir ile de bir görüşme yapacak.   TRANSFER KOMİTESİ İç transfer görüşmelerine bugün öğleden sonra başlayacak olan transfer komitesi, komite başkanı Haldun Domaç, Nahid Yamak, Sonay Kale'den oluşuyor.                      
Giresunspor’da iç transfer çalışmaları dün başladı.

Teknik direktör konusunda Bahri Kaya ile yola devam etme kararı alan yeşil beyazlılar, dün 9 oyuncuyla İstanbul’da masaya oturdu.

Konu ile ilgili gazetemiz haber müdürü Sinan Yıldız’a konuşan giresunspor Basın Sözcüsü Fatih Sandal, dün öğleden sonra yapılan görüşmelerin devam ettiğini futbolculara tekliflerin sunulduğunu ifade etti. Sandal, “Futbolcular Mehmet Ali Tunç, Soner Şahin, Ömer Hacısalihoğlu, Onur Nasuhoğulları, Volkan Koçaloğlu, Mesut Çaytemel, Fatih Şen, Adem Çalık, Aydın Çetin ile görüşülüyor. Özel işleri nedeniyle Kayseri’de bulunan Ramazan Durdu ile ise daha sonra görüşülecek” dedi.

TOZLU DÖNÜYOR


Bu arada geçen sezon başında Pazarspor’a kiralanan ve Pazarsporda başarılı bir sezon geçiren Eren Tozlu’nun da İstanbul’da olduğu ve genç oyuncunun yeni sezonda yuvaya geri döneceği ve Eren’in de dün yönetimle İstanbul’da bir görüşme yaptığı öğrenildi.

İstanbul’daki transfer görüşmelerinden sonra rotayı Giresun’a çevirecek olan Giresunspor yönetimi, Giresun’da bulunan Ali Zorlu, Cihan Gökal, Emrah Kiraz ve gelecek sezon kadrosuna alınılması düşünülen genç oyuncular Şükrü Can Yılmaz, Tuncer Çimenli, Mehmet Akif Önal ve Furkan Işıkdemir ile de bir görüşme yapacak.
 

TRANSFER KOMİTESİ


İç transfer görüşmelerine bugün öğleden sonra başlayacak olan transfer komitesi, komite başkanı Haldun Domaç, Nahid Yamak, Sonay Kale'den oluşuyor.

 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.