Gurbetteki Giresunlu'lardan Milletvekili Gezmiş'e Yoğun İlgi!

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 28.05.2024 - 11:28, Güncelleme: 28.05.2024 - 11:28 8011+ kez okundu.
 

Gurbetteki Giresunlu'lardan Milletvekili Gezmiş'e Yoğun İlgi!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul'da faaliyet gösteren Giresun derneklerinin düzenlediği etkinliklere katılarak büyük ilgi gördü.
Milletvekili Gezmiş, Beykoz Alucra Kabaktepe Köyü Derneği, Doğankent Doymuş Köyü Derneği, Tirebolu Karaahmetli Derneği ve Tirebolu Hark Köyü Derneği'nin pikniklerine katıldıktan sonra Gebze Soğukpınarlılar Derneği'nin 14. Bahar Şenliği'ne de iştirak etti. Etkinliklerde hemşehrileriyle bir araya gelen Gezmiş, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Yaptığı konuşmalarda dernek başkanlarına, yöneticilere ve emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili, hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Gezmiş, etkinliklere ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi: "Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşıyoruz. Giresunluluk bilinciyle, geleneklerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Hemşehri derneklerimizin davetleriyle piknik ve şenlik etkinliklerine katılarak ortak kültürümüzü coşkuyla yaşadık. Giresun yemeklerini tattık, sorunlarımızı konuştuk ve çözüm yolları aradık. Nazik davetlerinden dolayı dernek başkanlarına ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Başarılar diliyor ve gelecek güzel etkinliklerde buluşmayı umut ediyorum."  
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, İstanbul'da faaliyet gösteren Giresun derneklerinin düzenlediği etkinliklere katılarak büyük ilgi gördü.

Milletvekili Gezmiş, Beykoz Alucra Kabaktepe Köyü Derneği, Doğankent Doymuş Köyü Derneği, Tirebolu Karaahmetli Derneği ve Tirebolu Hark Köyü Derneği'nin pikniklerine katıldıktan sonra Gebze Soğukpınarlılar Derneği'nin 14. Bahar Şenliği'ne de iştirak etti.

Etkinliklerde hemşehrileriyle bir araya gelen Gezmiş, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Yaptığı konuşmalarda dernek başkanlarına, yöneticilere ve emeği geçenlere teşekkür eden Milletvekili, hemşehrileriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Gezmiş, etkinliklere ilişkin değerlendirmesinde şunları söyledi:

"Her zaman hemşehrilerimizin yanındayız. Sevincimizi ve üzüntümüzü paylaşıyoruz. Giresunluluk bilinciyle, geleneklerimizi yaşatmaya devam ediyoruz. Hemşehri derneklerimizin davetleriyle piknik ve şenlik etkinliklerine katılarak ortak kültürümüzü coşkuyla yaşadık. Giresun yemeklerini tattık, sorunlarımızı konuştuk ve çözüm yolları aradık.

Nazik davetlerinden dolayı dernek başkanlarına ve ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum. Başarılar diliyor ve gelecek güzel etkinliklerde buluşmayı umut ediyorum."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.