Gürcan Üstündağ, Yıldız Haber'i ziyaret etti

YAŞAM 12.08.2023 - 17:23, Güncelleme: 12.08.2023 - 17:23 6652+ kez okundu.
 

Gürcan Üstündağ, Yıldız Haber'i ziyaret etti

35 yıllık memuriyet hayatını kısa bir süre önce sona erdiren Bulancaklı hemşehrimiz Gürcan Üstündağ bugün gazetemizi ziyaret etti.
Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünde muhasebe şefi olarak başladığı memuriyet hayatına, Mersin Mezitli Orman Müdürlüğü Mali İşler Müdürlüğünden sonra Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Mali İşler Müdürü olarak devam eden Gürcan Üstündağ, birkaç hafta önce emekli olarak ilçeye döndü. Bugün Yıldız Haber gazetesini ziyaret eden Üstündağ, gazetenin İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Muhabir Erhan Gündoğar ile bir süre sohbet ederek eskileri yad ettiler. Uzun yıllardır Ali Yıldız ve Erhan Gündoğar ile arkadaş olan Üstündağ, ilçenin gündemi ile ilgili de olarak karşılılık fikri alışverişinde bulundu. Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, “Kıymetli dostumuz emekli olduktan sonra gazetemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Geçmişten ve bugünden söz ettik. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi. Gürcan Üstündağ’da, “Her zaman takdir ettiğimiz büyüğümüz Ali Yıldız ile uzun bir zaman sonra çok güzel bir sohbet ettim. Bende kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.
35 yıllık memuriyet hayatını kısa bir süre önce sona erdiren Bulancaklı hemşehrimiz Gürcan Üstündağ bugün gazetemizi ziyaret etti.

Bulancak Orman İşletme Müdürlüğünde muhasebe şefi olarak başladığı memuriyet hayatına, Mersin Mezitli Orman Müdürlüğü Mali İşler Müdürlüğünden sonra Isparta Orman Bölge Müdürlüğü Mali İşler Müdürü olarak devam eden Gürcan Üstündağ, birkaç hafta önce emekli olarak ilçeye döndü.

Bugün Yıldız Haber gazetesini ziyaret eden Üstündağ, gazetenin İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ve Muhabir Erhan Gündoğar ile bir süre sohbet ederek eskileri yad ettiler. Uzun yıllardır Ali Yıldız ve Erhan Gündoğar ile arkadaş olan Üstündağ, ilçenin gündemi ile ilgili de olarak karşılılık fikri alışverişinde bulundu.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız, “Kıymetli dostumuz emekli olduktan sonra gazetemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etti. Geçmişten ve bugünden söz ettik. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi. Gürcan Üstündağ’da, “Her zaman takdir ettiğimiz büyüğümüz Ali Yıldız ile uzun bir zaman sonra çok güzel bir sohbet ettim. Bende kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.