Haftada bir Özel İdare'de çalışacağım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2011 - 00:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3223+ kez okundu.
 

Haftada bir Özel İdare'de çalışacağım

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ilk denetimini Özel İdare'de yaptı.
Bu sabah Özel İdare'yi ziyaret eden Vali Şahin, Genel Sekreter Cumhur Melikoğlu’ndan bilgiler aldıktan sonra, bakım atölyesi ve diğer birimleri denetledi.Denetim sırasında ilgililerden bilgi alan Vali Şahin, çalışmalarında başarılar diledi. İl Özel İdaresi yöneticileriyle toplantı yaparak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Şahin, haftada bir gün Özel İdare’de çalışacağını kaydetti.
Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, ilk denetimini Özel İdare'de yaptı.

Bu sabah Özel İdare'yi ziyaret eden Vali Şahin, Genel Sekreter Cumhur Melikoğlu’ndan bilgiler aldıktan sonra, bakım atölyesi ve diğer birimleri denetledi.Denetim sırasında ilgililerden bilgi alan Vali Şahin, çalışmalarında başarılar diledi.

İl Özel İdaresi yöneticileriyle toplantı yaparak çalışmalarla ilgili bilgiler alan Vali Şahin, haftada bir gün Özel İdare’de çalışacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.