Hamit Karaoğlanoğlu’na Ziyaret

YAŞAM 17.12.2021 - 17:20, Güncelleme: 17.12.2021 - 17:20 3625+ kez okundu.
 

Hamit Karaoğlanoğlu’na Ziyaret

Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mücahit Kabakcı ve Başkan Yardımcısı Esirettin Zehir İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu’nu ziyaret etti.
    İlçemizde faaliyet gösteren Karaoğlanoğlu inşaat sahibi ve aynı zamanda Ak parti eski ilçe başkanı olan Hamit Karaoğlanoğlu’nu Bulancak gençliğine ve İhsaniyespor kulübüne yaptığı katkılardan dolayı kulüp başkanı Mücahit Kabakcı ve Başkan yardımcısı Esirettin Zehir ismi yazılı forma hediye ettiler.     İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu İhsaniyespor kulüp yöneticilerinin bu nazik ziyaretinden ve ismi yazılı forma hediyelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek kendilerine teşekkür etti. İhsaniyespor kulübünün yıllardır Bulancak gençliğine yaptıkları hizmetleri yakından takip ettiğini kendisinin de yapılan hizmetlere katkı amaçlı desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini söyledi.
Bulancak İhsaniye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mücahit Kabakcı ve Başkan Yardımcısı Esirettin Zehir İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu’nu ziyaret etti.

    İlçemizde faaliyet gösteren Karaoğlanoğlu inşaat sahibi ve aynı zamanda Ak parti eski ilçe başkanı olan Hamit Karaoğlanoğlu’nu Bulancak gençliğine ve İhsaniyespor kulübüne yaptığı katkılardan dolayı kulüp başkanı Mücahit Kabakcı ve Başkan yardımcısı Esirettin Zehir ismi yazılı forma hediye ettiler.

    İşadamı Hamit Karaoğlanoğlu İhsaniyespor kulüp yöneticilerinin bu nazik ziyaretinden ve ismi yazılı forma hediyelerinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek kendilerine teşekkür etti. İhsaniyespor kulübünün yıllardır Bulancak gençliğine yaptıkları hizmetleri yakından takip ettiğini kendisinin de yapılan hizmetlere katkı amaçlı desteklerinin bundan sonrada devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.