Helal size Ak Gençler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2015 - 22:56, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2761+ kez okundu.
 

Helal size Ak Gençler

AK Parti Gençlik Kolları 21 Haziran Babalar Günü münasebetiyle,...
Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Gemici'nin babası Kemal Gemici'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Kemal Gemici, “Şehit babası olarak böyle günlerde duygularımız daha da kabarıyor. Evlatlarımızı arıyoruz. Ziyaretiniz Gemici ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Sizleri burada yanımızda görmekten çok mutlu olduk. Ben bir tane evlat kaybettim ama sizler gibi birçok evlat kazandım. Biz sizler sayesinde ayakta kalıyoruz. Evimize gelerek, her zaman yanımızda olduğunuzu hissettirip bizleri mutlu ettiniz. Analar babalar evlatsız kalmasın” diye konuştu. AK Gençler her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getirerek, şehit babasının Babalar Gününü kutlayarak oradan ayrıldılar.                
AK Parti Gençlik Kolları 21 Haziran Babalar Günü münasebetiyle,...

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Astsubay Kıdemli Üstçavuş Hakan Gemici'nin babası Kemal Gemici'yi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren şehit babası Kemal Gemici, “Şehit babası olarak böyle günlerde duygularımız daha da kabarıyor. Evlatlarımızı arıyoruz. Ziyaretiniz Gemici ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Sizleri burada yanımızda görmekten çok mutlu olduk. Ben bir tane evlat kaybettim ama sizler gibi birçok evlat kazandım. Biz sizler sayesinde ayakta kalıyoruz. Evimize gelerek, her zaman yanımızda olduğunuzu hissettirip bizleri mutlu ettiniz. Analar babalar evlatsız kalmasın” diye konuştu.

AK Gençler her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını dile getirerek, şehit babasının Babalar Gününü kutlayarak oradan ayrıldılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.