İhsaniyespor Sanayispor'a gol oldu, yağdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.03.2015 - 21:32, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3347+ kez okundu.
 

İhsaniyespor Sanayispor'a gol oldu, yağdı

Giresun Süper Amatör Play Off ilk maçında deplasmanda Sanayispor'u net bir sonuçla 3-0 yenen İhsaniyespor'da sevinç hakim.
Başkan Vedat Demirel, Sanayispor'a deplasmanda İhsaniyespor gol oldu, yağdı” dedi. Sanayispor galibiyeti nedeniyle takımı tebrik eden Başkan Vedat Demirel, “Futbolculara ve teknik heyete her zaman güvendik. Giresun'dan play-off'a galibiyetle merhaba dedik. Anlamlı galibiyetle dönen takımımızı tebrik ediyoruz. Takımımızın kendi sahamızdaki maçını da alarak yola emin adımlarla devam edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte destek veren üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Zehir, “Galibiyeti maçta olmadıkları halde kalbi bizim başarımız için atan taraftarlarımıza, bize maddi ve manevi her alanda destek olan belediye başkanımız Recep Yakar’a hediye ediyoruz. Play-off şampiyonluğu olana kadar bize durmak yok. Sadece bir galibiyet aldık ve devamı gelmeli. Galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Bu maçtan daha önemli olan Pirazizspor maçı önümüzdeki Pazar günü bizi bekliyor” dedi.    
Giresun Süper Amatör Play Off ilk maçında deplasmanda Sanayispor'u net bir sonuçla 3-0 yenen İhsaniyespor'da sevinç hakim.

Başkan Vedat Demirel, Sanayispor'a deplasmanda İhsaniyespor gol oldu, yağdı” dedi.

Sanayispor galibiyeti nedeniyle takımı tebrik eden Başkan Vedat Demirel, “Futbolculara ve teknik heyete her zaman güvendik. Giresun'dan play-off'a galibiyetle merhaba dedik. Anlamlı galibiyetle dönen takımımızı tebrik ediyoruz. Takımımızın kendi sahamızdaki maçını da alarak yola emin adımlarla devam edeceğine inanıyoruz. Bu süreçte destek veren üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. Zehir, “Galibiyeti maçta olmadıkları halde kalbi bizim başarımız için atan taraftarlarımıza, bize maddi ve manevi her alanda destek olan belediye başkanımız Recep Yakar’a hediye ediyoruz. Play-off şampiyonluğu olana kadar bize durmak yok. Sadece bir galibiyet aldık ve devamı gelmeli. Galibiyet serisi yakalamak zorundayız. Bu maçtan daha önemli olan Pirazizspor maçı önümüzdeki Pazar günü bizi bekliyor” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.