İmam Hatip mezunları pilav gününde buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.06.2014 - 23:29, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3422+ kez okundu.
 

İmam Hatip mezunları pilav gününde buluştu

Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BİMDER) her yıl geleneksel olarak düzenlediği,...
...Pilav Günü’nün 7.sini gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programda yaklaşık 500 kişilik pilav ikramı yapıldı. Pazar günü saat 10.00’da İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştiren pilav gününe Kaymakam Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem İlyas, İl Müftüsü Necati Oral, Bulancak Eski Belediye Başkanı Avukat Kadir Aydın, İl Genel Meclis üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Giresun Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Hüsem, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, okul müdürleri, öğretmenler, mezunlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Yüksel Yıldız , “Bulancak'ta manevi alanda hizmet veren, inançlı neslin yetişmesi için çaba sarf eden birçok hayır kurumunun başında İmam Hatip Liseleri var. Tabi sadece ilçemizde değil ülkemizde bu böyle. Bundan dolayı bahtiyarız. İmam Hatip Liseleri, bir işe el attıkları zaman nasıl güzelleşiyor bunu hep beraber yaşayarak görüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. ‘Camiye Gidiyorum, Kur'an okuyorum’ projesini Abı Hayat derneği ile hayata geçirdiğimizden dolayı bir hayli mutluyuz” dedi. İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın Yıldız ise, “Bizler Bulancak İmam Hatip Lisesi olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında hep birlikte eğitim öğretime devam ettik ve elimizdeki fidanların köklerini hiçbir zaman unutmadan dini ilimler yanında fen ve sosyal ilimlerle de onları besleyerek milletin değerleri ile çağın değerlerini özümseyerek milletine ve insanlığa ibadet anlayışı ile hizmet edecek elemanlar olarak yetiştirmeye çaba sarf ettik. Bizler bu ailenin tüm gönül verenlerini birbirleri ile ve okulları ile sürekli iletişim içerisinde olmaya çağırıyoruz. Yakında merkezde yeni bir imam hatip lisesi inşaatına başlanacak. Mezunlar günümüz tekrar hayırlara vesile olsun” dedi. Konuşmaların ardından okula en çok öğrenci veren ailelere ödüller verildi.
Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (BİMDER) her yıl geleneksel olarak düzenlediği,...

...Pilav Günü’nün 7.sini gerçekleştirdi. Yoğun katılımın olduğu programda yaklaşık 500 kişilik pilav ikramı yapıldı. Pazar günü saat 10.00’da İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştiren pilav gününe Kaymakam Tayfur Elbasan, Belediye Başkanı Recep Yakar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem İlyas, İl Müftüsü Necati Oral, Bulancak Eski Belediye Başkanı Avukat Kadir Aydın, İl Genel Meclis üyesi Hamit Karaoğlanoğlu, Giresun Milli Eğitim Şube Müdürü Bahtiyar Hüsem, Bulancak Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, okul müdürleri, öğretmenler, mezunlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bulancak İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Yüksel Yıldız , “Bulancak'ta manevi alanda hizmet veren, inançlı neslin yetişmesi için çaba sarf eden birçok hayır kurumunun başında İmam Hatip Liseleri var. Tabi sadece ilçemizde değil ülkemizde bu böyle. Bundan dolayı bahtiyarız. İmam Hatip Liseleri, bir işe el attıkları zaman nasıl güzelleşiyor bunu hep beraber yaşayarak görüyoruz. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye gayret ediyoruz. ‘Camiye Gidiyorum, Kur'an okuyorum’ projesini Abı Hayat derneği ile hayata geçirdiğimizden dolayı bir hayli mutluyuz” dedi.

İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın Yıldız ise, “Bizler Bulancak İmam Hatip Lisesi olarak 2013-2014 eğitim öğretim yılında hep birlikte eğitim öğretime devam ettik ve elimizdeki fidanların köklerini hiçbir zaman unutmadan dini ilimler yanında fen ve sosyal ilimlerle de onları besleyerek milletin değerleri ile çağın değerlerini özümseyerek milletine ve insanlığa ibadet anlayışı ile hizmet edecek elemanlar olarak yetiştirmeye çaba sarf ettik. Bizler bu ailenin tüm gönül verenlerini birbirleri ile ve okulları ile sürekli iletişim içerisinde olmaya çağırıyoruz. Yakında merkezde yeni bir imam hatip lisesi inşaatına başlanacak. Mezunlar günümüz tekrar hayırlara vesile olsun” dedi.

Konuşmaların ardından okula en çok öğrenci veren ailelere ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.