Cumhur İttifakı Giresun il başkanları Bulancak’ta esnafı ziyaret etti

SİYASET 04.04.2023 - 16:53, Güncelleme: 04.04.2023 - 17:21 3755+ kez okundu.
 

Cumhur İttifakı Giresun il başkanları Bulancak’ta esnafı ziyaret etti

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri öncesi partiler yavaş yavaş sahaya iniyor.
Giresun’da seçimlere hazırlanan Cumhur İttifakı partileri 4 Nisan Salı günü öğleden sonra Bulancak’ta Giresun il başkanlarının katılımı ile esnafı ziyaret ederek destek istedi. Bulancak İhsaniye mahallesi 15 Temmuz caddesinde işyerleri olan esnafı ziyaret eden Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alpaslan, BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, partilerin Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, partili üyeler birlikte esnafı ziyaret etti.
Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı ve TBMM seçimleri öncesi partiler yavaş yavaş sahaya iniyor.

Giresun’da seçimlere hazırlanan Cumhur İttifakı partileri 4 Nisan Salı günü öğleden sonra Bulancak’ta Giresun il başkanlarının katılımı ile esnafı ziyaret ederek destek istedi.

Bulancak İhsaniye mahallesi 15 Temmuz caddesinde işyerleri olan esnafı ziyaret eden Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP İl Başkanı Mahmut Karakuş, Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, MHP Bulancak İlçe Başkanı Tanju Alpaslan, BBP Bulancak İlçe Başkanı Mustafa Kısacık, partilerin Gençlik ve Kadın Kolları Başkanları, partili üyeler birlikte esnafı ziyaret etti.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.