Giresun Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi yakında açıyor

YAŞAM 13.04.2023 - 15:16, Güncelleme: 13.04.2023 - 15:18 3546+ kez okundu.
 

Giresun Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi yakında açıyor

Giresun Belediyesi, İçerisinde psikolojik destek birimi, istihdam birimi, hukuk birimi, sağlık birimi, kütüphane, 2 adet el sanatlarına yönelik atölyeler, mutfak, yemekhane ve müzik atölyesi bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin son aşamada olduğunu duyurdu.
Engellilere yönelik yeni projeler üretmeye, onların hayatını kolaylaştırmak için mesai harcamaya devam eden Giresun Belediyesi engelliler özelinde yeni sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Yapılan açıklamada, “Giresun Belediyesi engelli bireyler arasında dostluğu pekiştirecek ve sosyal yaşamlarına katkı sunacak Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açıyor. Belediye tarafından Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi 51 Nolu Sokak'ta bulunan 240 metrekarelik iki katlı binaya projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başlatılan onarım ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi. Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “her zaman engelli bireylerin destekçisi olduklarının altını çizerek: “Engelsiz Yaşam Merkezi projemiz engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte hazırlanıyor. Kardeşlerimiz merkezimizle birlikte sosyal hayatın içerisinde yer alacaklar. Projemizi engellilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn ettik. Burası tüm engelli bireylerin dost sohbetinde ve sosyal programlarda buluşmak için merkez noktası olacak. Şehrin genelinden engelliler bu çatı altında bir araya gelecek ve keyifli vakit geçirecekler.” dedi.
Giresun Belediyesi, İçerisinde psikolojik destek birimi, istihdam birimi, hukuk birimi, sağlık birimi, kütüphane, 2 adet el sanatlarına yönelik atölyeler, mutfak, yemekhane ve müzik atölyesi bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin son aşamada olduğunu duyurdu.

Engellilere yönelik yeni projeler üretmeye, onların hayatını kolaylaştırmak için mesai harcamaya devam eden Giresun Belediyesi engelliler özelinde yeni sosyal projeleri hayata geçirmeye devam ediyor.



Yapılan açıklamada, “ Giresun Belediyesi engelli bireyler arasında dostluğu pekiştirecek ve sosyal yaşamlarına katkı sunacak Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açıyor.

Belediye tarafından Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi 51 Nolu Sokak'ta bulunan 240 metrekarelik iki katlı binaya projelendirilen Engelsiz Yaşam Merkezi’nde başlatılan onarım ve düzenleme çalışmalarında sona gelindi.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, “her zaman engelli bireylerin destekçisi olduklarının altını çizerek: “ Engelsiz Yaşam Merkezi projemiz engelli kardeşlerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte hazırlanıyor. Kardeşlerimiz merkezimizle birlikte sosyal hayatın içerisinde yer alacaklar. Projemizi engellilerimizin tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde dizayn ettik. Burası tüm engelli bireylerin dost sohbetinde ve sosyal programlarda buluşmak için merkez noktası olacak. Şehrin genelinden engelliler bu çatı altında bir araya gelecek ve keyifli vakit geçirecekler.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.