GRÜ’dan Giresun Teknopark’a ziyaret

ASAYİŞ 06.06.2023 - 12:39, Güncelleme: 06.06.2023 - 12:43 4008+ kez okundu.
 

GRÜ’dan Giresun Teknopark’a ziyaret

Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Giresun Teknopark’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Giresun Üniversitesi Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem devam eden Giresun Teknopark inşaatında incelemelerde bulundu. Ziyaret sırasında Teknopark Genel Müdürü Dr. Muhammet Anıl Kaya’dan bilgi alarak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Giresun Üniversitesi Rektörlüğü, Giresun Teknopark’ı ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Giresun Üniversitesi Rektörü ve Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Can ve Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Güven Özdem devam eden Giresun Teknopark inşaatında incelemelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Teknopark Genel Müdürü Dr. Muhammet Anıl Kaya’dan bilgi alarak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.