Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

GÜNDEM 03.07.2023 - 15:26, Güncelleme: 03.07.2023 - 15:31 2647+ kez okundu.
 

Şehit ve Gazi aileleri unutulmadı

Piraziz kaymakamı Kezban Yerlikaya, Kurban Bayramında Piraziz’de şehit ve gazi ailesine bayram ziyaretinde bulundu.
Kaymakam Yerlikaya, şehit ve gazi ailelerini ziyarette bulunarak bayramlarını tebrik etti. Ziyaretinde şehit yakınlarına birlik beraberlik mesajı veren Kaymakam Yerlikaya, "Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları bizlere birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkılacaktır. Ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum." dedi. Şehit ve Gazi yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Yerlikaya’ya teşekkür ettiler. Ziyarette Kaymakam Kezban Yerlikaya’ya İlçe Emniyet Amiri Yavuz Derya Demirtaş, İlçe Jandarma Komutan vekili Hüseyin Ayvaz, SYDV Müdürü Fatih Bingöl  eşlik etti.      
Piraziz kaymakamı Kezban Yerlikaya, Kurban Bayramında Piraziz’de şehit ve gazi ailesine bayram ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yerlikaya, şehit ve gazi ailelerini ziyarette bulunarak bayramlarını tebrik etti.

Ziyaretinde şehit yakınlarına birlik beraberlik mesajı veren Kaymakam Yerlikaya, "Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmez. Şehitlerimizin geride bıraktıkları bizlere birer emanettir ve bu emanetlere devlet olarak her zaman sahip çıkılacaktır. Ayrıca bu uğurda yaralanarak çeşitli uzuvlarını kaybeden gazilere de sağlıklı güzel günler diliyorum." dedi.

Şehit ve Gazi yakınları, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Yerlikaya’ya teşekkür ettiler.

Ziyarette Kaymakam Kezban Yerlikaya’ya İlçe Emniyet Amiri Yavuz Derya Demirtaş, İlçe Jandarma Komutan vekili Hüseyin Ayvaz, SYDV Müdürü Fatih Bingöl  eşlik etti.

 

 

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.