Kırmızı Beyaz Sigorta Bulancak'ta açıldı

YAŞAM 07.09.2023 - 15:42, Güncelleme: 07.09.2023 - 15:42 8210+ kez okundu.
 

Kırmızı Beyaz Sigorta Bulancak'ta açıldı

SigortaAVM Bulancak şubesi Kırmızı Beyaz Sigorta, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.
Sektörde 18 yıllık deneyimiyle hizmet verecek olan işletme sahibi Murat Özer, Sezai Bıyık ve Gül Özbek Beşikçi ile birlikte, trafik sigortasının en uygun fiyatlarını müşterilerine sunacak. Murat Özer yaptığı açıklamada; “DASK, KASKO, işyeri sigortası, trafik sigortası ve özel sağlık sigortası işlemlerini en uygun ve sorunsuz şekilde müşterilerimize sunmaya hazırız.” diyerek, kaliteli bir ekiple Bulancak halkına hizmet vermeye başladıklarını açıkladı.   
SigortaAVM Bulancak şubesi Kırmızı Beyaz Sigorta, geçtiğimiz gün gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmet vermeye başladı.

Sektörde 18 yıllık deneyimiyle hizmet verecek olan işletme sahibi Murat Özer, Sezai Bıyık ve Gül Özbek Beşikçi ile birlikte, trafik sigortasının en uygun fiyatlarını müşterilerine sunacak.

Murat Özer yaptığı açıklamada; “DASK, KASKO, işyeri sigortası, trafik sigortası ve özel sağlık sigortası işlemlerini en uygun ve sorunsuz şekilde müşterilerimize sunmaya hazırız.” diyerek, kaliteli bir ekiple Bulancak halkına hizmet vermeye başladıklarını açıkladı. 



 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.