Giresun’da okul çevrelerinde sıkı denetim

EĞİTİM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 12:00, Güncelleme: 02.10.2023 - 11:16 24271+ kez okundu.
 

Giresun’da okul çevrelerinde sıkı denetim

Giresun’da okul çevrelerinde sıkı denetim
Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Eylül ayı süresince okul çevrelerinde ve okul servislerinde sıkı denetimler yapıldı.Giresun Emniyet Müdürlüğü’nce 1-30 Eylül tarihleri arasında; 480 okul, bin 303 servis aracı, 2 bin 436 şahıs, 934 umuma açık yer ve 34 metruk bina denetlendi, 58 iş yerine de tebliğ yapıldı.2023-2024 eğitim öğretim döneminde okullarda ve çevrelerinde eğitimin huzurlu ve güvenli ortamda devamlılığının sağlanması, okul servis araçları sürücülerinin trafik kuralların daha duyarlı hale gelmesini sağlamak amacıyla il merkezi ve tüm ilçelerde denetimlerin planlı ve periyodik olarak kararlılıkla yürütüleceğine dikkat çekildi.
Giresun’da okul çevrelerinde sıkı denetim
Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Eylül ayı süresince okul çevrelerinde ve okul servislerinde sıkı denetimler yapıldı.
Giresun Emniyet Müdürlüğü’nce 1-30 Eylül tarihleri arasında; 480 okul, bin 303 servis aracı, 2 bin 436 şahıs, 934 umuma açık yer ve 34 metruk bina denetlendi, 58 iş yerine de tebliğ yapıldı.
2023-2024 eğitim öğretim döneminde okullarda ve çevrelerinde eğitimin huzurlu ve güvenli ortamda devamlılığının sağlanması, okul servis araçları sürücülerinin trafik kuralların daha duyarlı hale gelmesini sağlamak amacıyla il merkezi ve tüm ilçelerde denetimlerin planlı ve periyodik olarak kararlılıkla yürütüleceğine dikkat çekildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.