"Can dostlarımızı çok seviyoruz"

GÜNDEM 03.10.2023 - 13:50, Güncelleme: 03.10.2023 - 13:50 20162+ kez okundu.
 

"Can dostlarımızı çok seviyoruz"

Başkan Şenlikoğlu’ndan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü mesajı
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Yaşayan tüm canlılar gibi hayvanlar da doğanın, eşit haklara sahip canlılarıdır. Çocuklarımıza minik dostlarımızla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak hepimizin görevidir.” diyerek şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne bakım ve rehabilitasyon merkezimizde yaralı veya yardıma muhtaç hayvanları barınağımıza getirerek bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların sağlıklı ve nitelikli ortamda gerçekleşmesi için önemli yatırım gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hayvanların aşılanması, kısırlaştırılması gibi işlemleri de yapıyoruz. 4,5 dönüm arazi üzerine kurulu barınağımız 150-200 hayvanı barındırma kapasitesine sahip olurken, röntgen, kan sayım, biyokimya cihazları, hasta odaları, odalarda hava sterilizasyon cihazları gibi imkanları da bulunuyor. Barınağımızda belli periyotlarda yaklaşık olarak 30-35 köpek ve 15-20 kedi hayvanseverler tarafından sahipleniliyor. Bu vesileyle bugüne kadar şehrimizin can dostlarına kucak açan duyarlı tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, hayvanlara karşı uygulanan her türlü şiddet ve kötü muamelenin son bulmasını temenni ediyor, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyorum.” HABER: GİRESUN BELEDİYESİ
Başkan Şenlikoğlu’ndan 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü mesajı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Şenlikoğlu mesajında: “Yaşayan tüm canlılar gibi hayvanlar da doğanın, eşit haklara sahip canlılarıdır. Çocuklarımıza minik dostlarımızla birlikte yaşama alışkanlığı ile hayvan ve doğa sevgisi kazandırmak hepimizin görevidir.” diyerek şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden bugüne bakım ve rehabilitasyon merkezimizde yaralı veya yardıma muhtaç hayvanları barınağımıza getirerek bakımlarını ve tedavilerini gerçekleştiriyoruz. Bu çalışmaların sağlıklı ve nitelikli ortamda gerçekleşmesi için önemli yatırım gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Hayvanların aşılanması, kısırlaştırılması gibi işlemleri de yapıyoruz. 4,5 dönüm arazi üzerine kurulu barınağımız 150-200 hayvanı barındırma kapasitesine sahip olurken, röntgen, kan sayım, biyokimya cihazları, hasta odaları, odalarda hava sterilizasyon cihazları gibi imkanları da bulunuyor. Barınağımızda belli periyotlarda yaklaşık olarak 30-35 köpek ve 15-20 kedi hayvanseverler tarafından sahipleniliyor. Bu vesileyle bugüne kadar şehrimizin can dostlarına kucak açan duyarlı tüm hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi sunuyor, hayvanlara karşı uygulanan her türlü şiddet ve kötü muamelenin son bulmasını temenni ediyor, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutluyorum.”

HABER: GİRESUN BELEDİYESİ

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.