Bir ilk… Alanında uzman doktorlar Giresun’da bir araya geldi!

SAĞLIK 17.10.2023 - 15:55, Güncelleme: 17.10.2023 - 15:55 23433+ kez okundu.
 

Bir ilk… Alanında uzman doktorlar Giresun’da bir araya geldi!

Giresun'da Omurilik Yaralanmalarında Otonomik Disfonksiyon hakkında söyleşi düzenlendi.
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı ve Omurilik Hastalıkları Derneği ile ortaklaşa bir bilimsel toplantı gerçekleştirdi. Omurilik felci konusunda alanında duayen hocaların konuştuğu toplantı, tıp camiasında da büyük ilgi gördü. Türkiye' nin dört bir yanından katılımın olduğu toplantı, Karadeniz bölgesinde bilimsel anlamda büyük yankı bir uyandırdı. Toplantı sonrası alanında uzman doktorlara Giresun mutfağını, doğal güzellikleri ve Giresun kültürü tanıtan gezi ve etkinlikler gerçekleştirildi.  
Giresun'da Omurilik Yaralanmalarında Otonomik Disfonksiyon hakkında söyleşi düzenlendi.

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon Ana Bilim Dalı ve Omurilik Hastalıkları Derneği ile ortaklaşa bir bilimsel toplantı gerçekleştirdi.

Omurilik felci konusunda alanında duayen hocaların konuştuğu toplantı, tıp camiasında da büyük ilgi gördü. Türkiye' nin dört bir yanından katılımın olduğu toplantı, Karadeniz bölgesinde bilimsel anlamda büyük yankı bir uyandırdı.

Toplantı sonrası alanında uzman doktorlara Giresun mutfağını, doğal güzellikleri ve Giresun kültürü tanıtan gezi ve etkinlikler gerçekleştirildi.





 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.