Yeniyolspor rahat kazandı

SPOR 30.10.2023 - 17:41, Güncelleme: 30.10.2023 - 17:41 19709+ kez okundu.
 

Yeniyolspor rahat kazandı

Giresun Süper Lig'in 3. haftasında Giresun Merkez 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde
Sökenspor ile Yeniyolspor arasında oynanan maç, 0-3 deplasman takımı Yeniyolspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Yeniyolspor Erdoğan Akyüz, Mehmet Karagüzel, Ahmet Acar’ın golleriyle sonuca gitmesini bildi. Yeniyolspor’un Teknik direktörü Volkan Cindemir, oyuncuların iyi performans gösterdiğini ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Cindemir, Yıldız Haber’e yaptığı açıklamada rakipleri karşısında doğru futbol oynadıklarını belirterek, "Son iki maçını galibiyetle kapatmak güzeldi." dedi. Özellikle bugünkü bireysel performanslardan çok mutluyuz. Hedefe doğru yürüyen, yarışmacı kimliğini koruyan, zor süreci atlatan ve normalleşmeye başlayan bir Yeniyol camiası var. Zor maç periyodu geliyor. Hafta sonu evimizde Pirazizspor ile oynayacağız. Bu maça  da bütün oyuncuları sağlıklı şekilde hazırlayıp, iyi çıkmak istiyoruz." diye konuştu.  
Giresun Süper Lig'in 3. haftasında Giresun Merkez 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde

Sökenspor ile  Yeniyolspor arasında oynanan maç, 0-3 deplasman takımı Yeniyolspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Yeniyolspor Erdoğan Akyüz, Mehmet Karagüzel, Ahmet Acar’ın golleriyle sonuca gitmesini bildi. Yeniyolspor’un Teknik direktörü Volkan Cindemir, oyuncuların iyi performans gösterdiğini ve güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Cindemir, Yıldız Haber’e yaptığı açıklamada rakipleri karşısında doğru futbol oynadıklarını belirterek, "Son iki maçını galibiyetle kapatmak güzeldi." dedi. Özellikle bugünkü bireysel performanslardan çok mutluyuz. Hedefe doğru yürüyen, yarışmacı kimliğini koruyan, zor süreci atlatan ve normalleşmeye başlayan bir Yeniyol camiası var. Zor maç periyodu geliyor. Hafta sonu evimizde Pirazizspor ile oynayacağız. Bu maça  da bütün oyuncuları sağlıklı şekilde hazırlayıp, iyi çıkmak istiyoruz." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.