Eski Bakan Giresun’u atadan kalma mirasa benzetti!

SİYASET 10.11.2023 - 12:55, Güncelleme: 10.11.2023 - 12:55 6760+ kez okundu.
 

Eski Bakan Giresun’u atadan kalma mirasa benzetti!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Suat Kılıç, Bulancak Yeniden Refah Partisine ziyaret gerçekleştirdi.
Mahalli Seçimler öncesi Giresun’a gelen Eski Bakan Suat Kılıç, Doğu Karadeniz turu kapsamında parti yöneticileri ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yerel seçimlerde Belediye meclis üyeliğine dikkat çeken Suat Kılıç, “Belediyeleri alamadığımız her yerde belediye meclis üyeliğini kesinlikle kazanmalıyız” diyerek, Bulancak’taki parti yöneticilerini bu konuda çalışmaları gerektiğini ifade etti. Giresun’u atadan kalma mirasa benzetti! Giresun’un haritadaki şeklini eleştiren eski Bakan Suat Kılıç, “Giresun sanki atadan kalan miras gibi, deniz kıyısından dağlara kadar uzanıyor. Herkesin bir toprağı var” diyerek, atadan kalma mirasa benzetti. Bulancak Parti teşkilatındaki toplantı sonrası Sarayburnu Camii’ne giriş yapan Suat Kılıç, partililerle birlikte Cuma namazı kıldı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Suat Kılıç, Bulancak Yeniden Refah Partisine ziyaret gerçekleştirdi.

Mahalli Seçimler öncesi Giresun’a gelen Eski Bakan Suat Kılıç, Doğu Karadeniz turu kapsamında parti yöneticileri ile bir araya gelerek, seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yerel seçimlerde Belediye meclis üyeliğine dikkat çeken Suat Kılıç, “Belediyeleri alamadığımız her yerde belediye meclis üyeliğini kesinlikle kazanmalıyız” diyerek, Bulancak’taki parti yöneticilerini bu konuda çalışmaları gerektiğini ifade etti.

Giresun’u atadan kalma mirasa benzetti!
Giresun’un haritadaki şeklini eleştiren eski Bakan Suat Kılıç, “ Giresun sanki atadan kalan miras gibi, deniz kıyısından dağlara kadar uzanıyor. Herkesin bir toprağı var” diyerek, atadan kalma mirasa benzetti.

Bulancak Parti teşkilatındaki toplantı sonrası Sarayburnu Camii’ne giriş yapan Suat Kılıç, partililerle birlikte Cuma namazı kıldı.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.