Genç fizyoterapist makama çıktı

YAŞAM 14.12.2023 - 17:33, Güncelleme: 14.12.2023 - 17:36 6611+ kez okundu.
 

Genç fizyoterapist makama çıktı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Fizyoterapist Naz Özkan’ı makamında ağırladı.
Özel Fizyo Giresun’un sahibi genç girişimci Fizyoterapist Naz Özkan ve beraberinde Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Erol Küçük’le birlikte Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’yi ziyaret etti. Fizyoterapist Özkan, ziyaret sırasında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’ye kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek mesleği hakkında kısa bir bilgi verdi. Fizyoterapist Özkan, hazırladığı projeleri tanıtmak ve Vali Serdengeçti’yi etkinliklerine davet etmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek Vali Serdengeçti’ye kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür etti. Vali Serdengeçti’de faydalı gördükleri projelerin yanında olduklarını ifade ederek düzenledikleri etkinliklere programının uygun olması halinde katılacağını söyledi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti Fizyoterapist Naz Özkan’ı makamında ağırladı.

Özel Fizyo Giresun’un sahibi genç girişimci Fizyoterapist Naz Özkan ve beraberinde Yıldız Haber Gazetesi Köşe yazarı Erol Küçük’le birlikte Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti’yi ziyaret etti.

Fizyoterapist Özkan, ziyaret sırasında Vali Mehmet Fatih Serdengeçti’ye kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür ederek mesleği hakkında kısa bir bilgi verdi. Fizyoterapist Özkan, hazırladığı projeleri tanıtmak ve Vali Serdengeçti’yi etkinliklerine davet etmek için ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek Vali Serdengeçti’ye kendilerini kabulü nedeniyle teşekkür etti. Vali Serdengeçti’de faydalı gördükleri projelerin yanında olduklarını ifade ederek düzenledikleri etkinliklere programının uygun olması halinde katılacağını söyledi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.