Giresun'da dondurucu hava! Sıcaklık -16,6'ya düştü

GÜNDEM 19.12.2023 - 20:24, Güncelleme: 19.12.2023 - 20:33 5114+ kez okundu.
 

Giresun'da dondurucu hava! Sıcaklık -16,6'ya düştü

Giresun'un yüksek rakımlı bölgelerinde dondurucu hava yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre, Alucra ilçesinde sıcaklık sıfırın altında 16,6 derece olarak ölçüldü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Giresun'da hava sıcaklıkları, kar yağışının kısa süreli olması nedeniyle önümüzdeki günlerde de mevsim normallerinin altında seyredecek. Alucra ilçesinde yaşayanlar, dondurucu hava nedeniyle zor günler geçiriyor. İlçe merkezi, buzlanma ve don nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşıyor. Vatandaşlar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösteriyor. Giresun Valiliği, dondurucu hava nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Valilik, özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin, hava sıcaklıkları düştüğünde dışarı çıkmamaları gerektiğini belirtti. Giresun'da yüksek kesimlerde dondurucu hava nedeniyle yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı gerekli önlemler alınırken, vatandaşların dikkatli olması istenildi.
Giresun'un yüksek rakımlı bölgelerinde dondurucu hava yaşanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün verilerine göre, Alucra ilçesinde sıcaklık sıfırın altında 16,6 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Giresun'da hava sıcaklıkları, kar yağışının kısa süreli olması nedeniyle önümüzdeki günlerde de mevsim normallerinin altında seyredecek.

Alucra ilçesinde yaşayanlar, dondurucu hava nedeniyle zor günler geçiriyor. İlçe merkezi, buzlanma ve don nedeniyle sürücüler de zor anlar yaşıyor. Vatandaşlar, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösteriyor.

Giresun Valiliği, dondurucu hava nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Valilik, özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin, hava sıcaklıkları düştüğünde dışarı çıkmamaları gerektiğini belirtti.

Giresun'da yüksek kesimlerde dondurucu hava nedeniyle yaşanabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı gerekli önlemler alınırken, vatandaşların dikkatli olması istenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.