Emin Kuğuloğlu vefat etti

VEFAT 14.01.2024 - 21:10, Güncelleme: 14.01.2024 - 21:10 8942+ kez okundu.
 

Emin Kuğuloğlu vefat etti

Ordu eşrafından merhum Adil ve Fatma Kuğuloğlu'nun oğulları Emin Kuğuloğlu vefat etti.
Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına Paşa, Halit Tekneci ve emekli öğretmen Bulancak ADD eski başkanlarından Alptekin Kılıç'ın bacanağı, Bahtişen, Necmi, Zühtü, Metin Naciye Ertürk ve Nilgün Tekneci'nin enişteleri, Ayfer Kuğuloğlu'nun eşi Emin Kuğuloğlu'nun cenazesi Pazartesi günü(yarın) Ordu Orta Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şahincili(Çakalçıkmaz) Mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Ordu eşrafından merhum Adil ve Fatma Kuğuloğlu'nun oğulları Emin Kuğuloğlu vefat etti.

Hava Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Halil İbrahim Fırtına Paşa, Halit Tekneci ve emekli öğretmen Bulancak ADD eski başkanlarından Alptekin Kılıç'ın bacanağı, Bahtişen, Necmi, Zühtü, Metin Naciye Ertürk ve Nilgün Tekneci'nin enişteleri, Ayfer Kuğuloğlu'nun eşi Emin Kuğuloğlu'nun cenazesi Pazartesi günü(yarın) Ordu Orta Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Şahincili(Çakalçıkmaz) Mezarlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.