Kumral’ın çekimlerine başlandı

GÜNDEM 13.05.2024 - 16:27, Güncelleme: 13.05.2024 - 16:27 4172+ kez okundu.
 

Kumral’ın çekimlerine başlandı

8 çocuk babası ve 38 yıl boyunca kadın kimliğiyle yaşayan Kumral Bodur'un sıra dışı hayat hikayesini anlatan filmin çekimlerine başlandı.
Filmin yönetmenliğini Abbas Karatekin'in üstlendiği ve senaryosunu kaleme aldığı ‘Kumral’, Bulancaklı Kumral Bodur'un nüfus cüzdanında pembe kimlik taşıması nedeniyle yaşadığı ilginç olayları ve mücadelesi komedi filmi olarak izleyiciyle buluşacak. Kumral Bodur'un hastane hikayeleri Giresun'da, çocukluk ve gençlik anıları ise Bulancak merkez ve Bulancak Hisarkaya Köyü'nde çekilmeye başlandı. Filmin yapımcılığını Ulaş Karadeniz yaparken, çocuklarını nüfusuna alabilmek için yıllarca mücadele eden ve 50 yıllık hayatında pembe nüfus cüzdanı nedeniyle birçok enteresan olayla karşılaşan Kumral Bodur, ‘Hayatım Film Oluyor!’ dedi. Filmin çekim takvimine ve post prodüksiyon sürecine ilişkin net bir bilgi paylaşılmazken, filmin vizyona giriş tarihi de henüz belli değil.
8 çocuk babası ve 38 yıl boyunca kadın kimliğiyle yaşayan Kumral Bodur'un sıra dışı hayat hikayesini anlatan filmin çekimlerine başlandı.

Filmin yönetmenliğini Abbas Karatekin'in üstlendiği ve senaryosunu kaleme aldığı ‘Kumral’, Bulancaklı Kumral Bodur'un nüfus cüzdanında pembe kimlik taşıması nedeniyle yaşadığı ilginç olayları ve mücadelesi komedi filmi olarak izleyiciyle buluşacak.

Kumral Bodur'un hastane hikayeleri Giresun'da, çocukluk ve gençlik anıları ise Bulancak merkez ve Bulancak Hisarkaya Köyü'nde çekilmeye başlandı. Filmin yapımcılığını Ulaş Karadeniz yaparken, çocuklarını nüfusuna alabilmek için yıllarca mücadele eden ve 50 yıllık hayatında pembe nüfus cüzdanı nedeniyle birçok enteresan olayla karşılaşan Kumral Bodur, ‘Hayatım Film Oluyor!’ dedi.

Filmin çekim takvimine ve post prodüksiyon sürecine ilişkin net bir bilgi paylaşılmazken, filmin vizyona giriş tarihi de henüz belli değil.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.