Trendyol spor müsabakalarını izleme keyfini parka taşıdı

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 16.05.2024 - 12:00, Güncelleme: 16.05.2024 - 12:26 4952+ kez okundu.
 

Trendyol spor müsabakalarını izleme keyfini parka taşıdı

Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda spor müsabakaları, yaz boyunca Trendyol sponsorluğunda ücretsiz olarak izlenebilecek
Trendyol, spor müsabakalarını Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranla sporseverlerle buluşturacak. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, İstanbul'da sporseverlere farklı bir deneyim sunuyor. Etiler'deki Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda yaz boyunca spor müsabakaları Trendyol sponsorluğunda ücretsiz olarak izlenebilecek. Dün akşam ilki düzenlenen etkinlikte, sporseverler, A Milli Kadın Voleybol Takımı Voleybol Milletler Ligi'nde (VNL) Japonya karşısında verdiği mücadeleyi birlikte izledi. Trendyol, VNL müsabakalarının ilk maçının sergilendiği etkinlik serisi, Filenin Sultanları'nın diğer maçlarıyla devam edecek. Bugün gerçekleştirilecek Hollanda-Türkiye maçı, 18 Mayıs'ta İtalya-Türkiye, 19 Mayıs'ta ise Fransa-Türkiye maçları 20.00'de Sanatçılar Parkı'ndaki dev ekranda canlı olarak izlenebilecek. VNL maçlarının ardından, 14 Haziran-14 Temmuz arasında devam edecek UEFA EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 26 Temmuz-11 Ağustos arasında gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da millilerin sahada olduğu her müsabaka Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda ekrana yansıtılacak.
Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda spor müsabakaları, yaz boyunca Trendyol sponsorluğunda ücretsiz olarak izlenebilecek

Trendyol, spor müsabakalarını Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranla sporseverlerle buluşturacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol, İstanbul'da sporseverlere farklı bir deneyim sunuyor.

Etiler'deki Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda yaz boyunca spor müsabakaları Trendyol sponsorluğunda ücretsiz olarak izlenebilecek.

Dün akşam ilki düzenlenen etkinlikte, sporseverler, A Milli Kadın Voleybol Takımı Voleybol Milletler Ligi'nde (VNL) Japonya karşısında verdiği mücadeleyi birlikte izledi.

Trendyol, VNL müsabakalarının ilk maçının sergilendiği etkinlik serisi, Filenin Sultanları'nın diğer maçlarıyla devam edecek.

Bugün gerçekleştirilecek Hollanda-Türkiye maçı, 18 Mayıs'ta İtalya-Türkiye, 19 Mayıs'ta ise Fransa-Türkiye maçları 20.00'de Sanatçılar Parkı'ndaki dev ekranda canlı olarak izlenebilecek.

VNL maçlarının ardından, 14 Haziran-14 Temmuz arasında devam edecek UEFA EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası ve 26 Temmuz-11 Ağustos arasında gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda da millilerin sahada olduğu her müsabaka Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda ekrana yansıtılacak.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.