Bulancak'ta 50 Yıllık Şoförler Plaketlerle Onurlandırıldı!

GÜNDEM 21.05.2024 - 14:31, Güncelleme: 21.05.2024 - 14:45 6257+ kez okundu.
 

Bulancak'ta 50 Yıllık Şoförler Plaketlerle Onurlandırıldı!

Bulancak Şoförler Odası tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel plaket töreni, Bulancak Doğa Piknik'te gerçekleşti.
Törene Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın ve meslekte 50. yılını dolduran şoförler katıldı. Törende konuşan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, 50 yıl boyunca zorlu mesleklerini fedakarlıkla yerine getiren şoförlere teşekkürlerini sundu. Aydın, "50 yıl boyunca yollarda canla başla çalışan, kazasız belasız bir şekilde mesleklerini icra eden şoförlerimiz bizim için örnek teşkil etmektedir. Bu vesileyle tüm şoförlerimize saygılarımı sunuyorum" dedi. Daha sonra 50. yılını dolduran şoförlere plaketleri takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.  
Bulancak Şoförler Odası tarafından bu yıl yedincisi düzenlenen geleneksel plaket töreni, Bulancak Doğa Piknik'te gerçekleşti.

Törene Kaymakam Ünal Koç, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Us, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, Bulancak Ticaret Odası Başkanı Ali Fatoğlu, Bulancak Esnaf Odası Başkanı Mürsel Aktay, Bulancak Ziraat Odası Başkanı Sadullah Aydın ve meslekte 50. yılını dolduran şoförler katıldı.

Törende konuşan Şoförler Odası Başkanı Mustafa Aydın, 50 yıl boyunca zorlu mesleklerini fedakarlıkla yerine getiren şoförlere teşekkürlerini sundu. Aydın, "50 yıl boyunca yollarda canla başla çalışan, kazasız belasız bir şekilde mesleklerini icra eden şoförlerimiz bizim için örnek teşkil etmektedir. Bu vesileyle tüm şoförlerimize saygılarımı sunuyorum" dedi.

Daha sonra 50. yılını dolduran şoförlere plaketleri takdim edildi. Tören, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.