Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Dualarla Anıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 24.05.2024 - 12:13, Güncelleme: 24.05.2024 - 12:19 3594+ kez okundu.
 

Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu Dualarla Anıldı

42. ve 47. Giresun Gönüllü Alayları Müftüsü, İstiklal Savaşı gazisi Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu, mezarı başında dualarla anıldı.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç yaptığı açıklamada “Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nun vatanımızın bağımsızlığı için verdiği mücadele ve gösterdiği kahramanlıklar her zaman hatırlanacak. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” Dedi. Başkan Sıbıç, bugün saat 13.30'da Eski Cami yanında yapılacak Anma Töreni Programımıza tüm Bulancak halkını davet etti. Vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılarak, Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nu anmaya çağırdı.  
42. ve 47. Giresun Gönüllü Alayları Müftüsü, İstiklal Savaşı gazisi Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu, mezarı başında dualarla anıldı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç yaptığı açıklamada “Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nun vatanımızın bağımsızlığı için verdiği mücadele ve gösterdiği kahramanlıklar her zaman hatırlanacak. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” Dedi.

Başkan Sıbıç, bugün saat 13.30'da Eski Cami yanında yapılacak Anma Töreni Programımıza tüm Bulancak halkını davet etti. Vatandaşları bu anlamlı etkinliğe katılarak, Hacı Hafız Mustafa Zeki Kurdoğlu'nu anmaya çağırdı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.