Giresun'da bankacılara stres ve öfke kontrolü eğitimi

EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2024 - 10:10, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:29 4904+ kez okundu.
 

Giresun'da bankacılara stres ve öfke kontrolü eğitimi

Giresun’da Öz Finans-İş Sendikası tarafından banka çalışanlarına yönelik ’stres ile başa çıkma ve öfke kontrolü’ konulu eğitim düzenlendi.
Eğitimde stres yönetimi, duygu yönetimi, zaman yönetimi, iletişim ve motivasyon konularında eğitim verildi. Öz Finans İş Sendikası tarafından yürütülen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının finanse ettiği, "Finans Sektöründe Çalışanlara Yönelik Stres ile Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü Yöntemlerini Öğrenme Eğitimi Projesi" kapsamında düzenlenen eğitim programına sendika üyesi banka çalışanları katıldı. Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, bankacı üyelerinin hem iş hayatına hem de sosyal yaşamlarına katkı sunmak için bakanlığın katkıları ile eğitim programı gerçekleştirdiklerini belirtti. Güdül, "Bankacı arkadaşlarımızın çalışma şartlarından kaynaklanan sorunlarına bir nebze olsun çözüm konusunda katkı sağlamak bizleri mutlu edecektir" dedi. Program sonunda sendika üyelerine katılım belgesi verdi.
Giresun’da Öz Finans-İş Sendikası tarafından banka çalışanlarına yönelik ’stres ile başa çıkma ve öfke kontrolü’ konulu eğitim düzenlendi.

Eğitimde stres yönetimi, duygu yönetimi, zaman yönetimi, iletişim ve motivasyon konularında eğitim verildi. Öz Finans İş Sendikası tarafından yürütülen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının finanse ettiği, "Finans Sektöründe Çalışanlara Yönelik Stres ile Başa Çıkma ve Öfke Kontrolü Yöntemlerini Öğrenme Eğitimi Projesi" kapsamında düzenlenen eğitim programına sendika üyesi banka çalışanları katıldı.

Öz Finans-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Atıf Güdül, bankacı üyelerinin hem iş hayatına hem de sosyal yaşamlarına katkı sunmak için bakanlığın katkıları ile eğitim programı gerçekleştirdiklerini belirtti.

Güdül, "Bankacı arkadaşlarımızın çalışma şartlarından kaynaklanan sorunlarına bir nebze olsun çözüm konusunda katkı sağlamak bizleri mutlu edecektir" dedi.

Program sonunda sendika üyelerine katılım belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.