TSK Mehmetçik Vakfı Vekaleten Kurban Bağışı kabulüne başladı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 05.06.2024 - 17:03, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:10 2608+ kez okundu.
 

TSK Mehmetçik Vakfı Vekaleten Kurban Bağışı kabulüne başladı

Türkiye’de 29 senedir vekaleten Kurban bağışların kabul edip kesim faaliyetlerini gerçekleştirilen Mehmetçik Vakfı, bu yıl da kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.
Kurbanlıkların kesimi modern tesislerde, hijyenik koşullardı, her kesimhanede görevlendirilen; Vakıf personeli, veteriner hekim, noter ve din görevlisinin denetimi ve gözetimi altında, kesim merkezlerinin kapasitelerine göre Kurban Bayramının ilk gününde dini vecibelere uygun olarak yapılacak. Vakıf Bilecek, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri ve Malatya’da kurbanlıkları kesecek. Kesilen kurbanlıkların etleri şehit yakınları, malul gazi, engelli Mehmetçik aileleri ile Kurban bağışçılara, kurban etlerinden üretilecek konserve kavurmalar dağıtılacak.. Mehmetçik Vakfı her kurban bağışı için mutlaka kurban kesimi yapıyor. 11.850 lira ya da 370 ABD Doları veya 345 Euro olan kurban bedeli anlaşmalı bankalar ile nakit ya da kredi kartı ile veya Vakif internet sitesi (www.mehmetcik.org.tr) üzerinden online olarak yapılabiliyor.
Türkiye’de 29 senedir vekaleten Kurban bağışların kabul edip kesim faaliyetlerini gerçekleştirilen Mehmetçik Vakfı, bu yıl da kurban bağışlarını kabul etmeye başladı.

Kurbanlıkların kesimi modern tesislerde, hijyenik koşullardı, her kesimhanede görevlendirilen; Vakıf personeli, veteriner hekim, noter ve din görevlisinin denetimi ve gözetimi altında, kesim merkezlerinin kapasitelerine göre Kurban Bayramının ilk gününde dini vecibelere uygun olarak yapılacak.

Vakıf Bilecek, Diyarbakır, Gaziantep, Kayseri ve Malatya’da kurbanlıkları kesecek.

Kesilen kurbanlıkların etleri şehit yakınları, malul gazi, engelli Mehmetçik aileleri ile

Kurban bağışçılara, kurban etlerinden üretilecek konserve kavurmalar dağıtılacak..

Mehmetçik Vakfı her kurban bağışı için mutlaka kurban kesimi yapıyor.

11.850 lira ya da 370 ABD Doları veya 345 Euro olan kurban bedeli anlaşmalı bankalar ile nakit ya da kredi kartı ile veya Vakif internet sitesi (www.mehmetcik.org.tr) üzerinden online olarak yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.