Başkan Sıbıç Bulancak Millet Bahçesi’ne El Attı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 06.06.2024 - 14:41, Güncelleme: 06.06.2024 - 14:49 9580 kez okundu.
 

Başkan Sıbıç Bulancak Millet Bahçesi’ne El Attı

Bulancak Millet Bahçesi içinde Restoran-Cafe hizmeti veren, Bulancak Belediyesi Sosyal Tesisleri gördüğü yoğun talep sebebiyle büyütülecek.
Tesisin her geçen gün artan talebi karşılamakta yetersiz kaldığını belirten Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç, tesisin büyütülerek kapasite artışına gidilmesi için talimat verdi. Ağırlıklı olarak Karadeniz Pidesi, Kahvaltı ve Kafe hizmeti verilen tesisin nezih bir ortam sunduğu ve Belediye Sosyal Tesisi olduğu için vatandaşlarca tercih edildiğine dikkat çeken Başkan Sıbıç, “Vatandaşlarımızdan da gelen talepler üzerine tesisimizi büyütme kararı aldık. Çalışmaların ivedilikle başlatılması ve bitirilmesi için gerekli talimatları verdik. Büyütme çalışmaları tesisin işleyişinde herhangi bir aksamaya sebep olmayacak ve hizmet vermeye devam edecek. Tesisimiz tamamlandığında çok daha rahat ve nezih bir ortama kavuşacak. Aynı zamanda sunulan hizmetlerin çeşitliliği de artırılacak” dedi.
Bulancak Millet Bahçesi içinde Restoran-Cafe hizmeti veren, Bulancak Belediyesi Sosyal Tesisleri gördüğü yoğun talep sebebiyle büyütülecek.

Tesisin her geçen gün artan talebi karşılamakta yetersiz kaldığını belirten Belediye Başkanımız Necmi Sıbıç, tesisin büyütülerek kapasite artışına gidilmesi için talimat verdi.

Ağırlıklı olarak Karadeniz Pidesi, Kahvaltı ve Kafe hizmeti verilen tesisin nezih bir ortam sunduğu ve Belediye Sosyal Tesisi olduğu için vatandaşlarca tercih edildiğine dikkat çeken Başkan Sıbıç, “Vatandaşlarımızdan da gelen talepler üzerine tesisimizi büyütme kararı aldık. Çalışmaların ivedilikle başlatılması ve bitirilmesi için gerekli talimatları verdik. Büyütme çalışmaları tesisin işleyişinde herhangi bir aksamaya sebep olmayacak ve hizmet vermeye devam edecek.


Tesisimiz tamamlandığında çok daha rahat ve nezih bir ortama kavuşacak. Aynı zamanda sunulan hizmetlerin çeşitliliği de artırılacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.