Bulancak Belediyesi'nden bayram öncesi mezar temizliği

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 12.06.2024 - 15:45, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:02 2101 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi'nden bayram öncesi mezar temizliği

Bulancak Belediyesi, geçtiğimiz bayramda olduğu gibi aynı duyarlılığı göstererek yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda yoğun bir çalışma başlattı.
Belediye ekipleri tarafından yürütülen bakım ve temizlik çalışmaları kapsamında, mezarlıklarda bulunan yabani otlar temizleniyor, mezarlıklar tertemiz hale getiriliyor. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, "Mezarlıklar, yakınlarını kaybeden insanlarımızın acılarını paylaştığımız ve dualarını sunduğumuz kutsal mekanlardır. Bu nedenle, bu alanların temiz ve bakımlı olması bizim için büyük önem taşımaktadır. Bayram öncesi mezarlıklarda yürüttüğümüz çalışmalarla, yakınlarını ziyaret eden vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini amaçlıyoruz." dedi. Başkan Sıbıç'ın talimatı ile arefe günü dahil bayram sürecinde kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çay ve su ikramı da yapılacak. Bu sayede vatandaşlar, sevdiklerini anarken aynı zamanda belediyenin sunduğu imkanlardan da faydalanabilecekler.
Bulancak Belediyesi, geçtiğimiz bayramda olduğu gibi aynı duyarlılığı göstererek yaklaşan Kurban Bayramı öncesi mezarlıklarda yoğun bir çalışma başlattı.

Belediye ekipleri tarafından yürütülen bakım ve temizlik çalışmaları kapsamında, mezarlıklarda bulunan yabani otlar temizleniyor, mezarlıklar tertemiz hale getiriliyor.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, "Mezarlıklar, yakınlarını kaybeden insanlarımızın acılarını paylaştığımız ve dualarını sunduğumuz kutsal mekanlardır. Bu nedenle, bu alanların temiz ve bakımlı olması bizim için büyük önem taşımaktadır. Bayram öncesi mezarlıklarda yürüttüğümüz çalışmalarla, yakınlarını ziyaret eden vatandaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmelerini amaçlıyoruz." dedi.

Başkan Sıbıç'ın talimatı ile arefe günü dahil bayram sürecinde kabir ziyaretine gelen vatandaşlara çay ve su ikramı da yapılacak. Bu sayede vatandaşlar, sevdiklerini anarken aynı zamanda belediyenin sunduğu imkanlardan da faydalanabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.