Orman Şehidi Serkan Topkaya’yı Törenle Uğurladık

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.06.2024 - 11:25, Güncelleme: 20.06.2024 - 11:25 1760 kez okundu.
 

Orman Şehidi Serkan Topkaya’yı Törenle Uğurladık

15 Haziran 2024 günü kırsal yangına müdahale ettikten sonra görev yerine dönüşü sırasında arazöz şoförü Serkan Topkaya kaza geçirmiş ve şehit olmuştu.
İzmir Orman İşletme Müdürlüğünde görevli arazöz şoförü Şehit Serkan Topkaya için  İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde tören düzenlendi. Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer törende yaptığı konuşmasında; Orman Genel Müdürlüğümüzün 140. Orman Şehidi olmuştur. Orman Şehidimiz Serkan Topkaya’nın ailesi artık Orman Genel Müdürlüğü'nün bir parçasıdır. Bizler, Orman Genel Müdürlüğü olarak her zaman onların yanındayız. Şehidimizin ailesi ve çocukları bizim için bir emanettir. Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüzün de baş sağlığı dileklerini iletiyorum. Orman Şehidimizin mekânı cennet olsun dedi. Vali Dr. Süleyman Elban konuşmasında; Vatan görevi için kendisine ihtiyaç duyulduğunda mazeret üretmeden, diğer illerde yangın olsa bile verilen görevine gitti. Bu şerefli mertebeye ulaşan, fedakarca çalışan kıymetli çalışma arkadaşımız, şehidimiz Serkan Topkaya'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve orman teşkilatındaki arkadaşlarıma sabır temenni ediyorum, dedi. Vali Dr. Süleyman Elban tarafından şehidin ailesine Kuran-ı Kerim ve Bayrak verilmesinin ardından İmam-Hatip Ali Dursun tarafından dua edildi. Törene Vali Dr. Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, İl Protokolü, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Şehidin Yakınları, Orman Kurum Personeli ve Vatandaşlar katıldı. Kemalpaşa ilçesi Rabia Hatun Camii'nde cenaze namazının ardından şehidin naaşı Türk Bayrağı'na sarılı olarak eller üzerinde taşınarak Cennet Bahçesi Kabristanlığında ebediyete uğurlandı. Yıldızhaber olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.    
15 Haziran 2024 günü kırsal yangına müdahale ettikten sonra görev yerine dönüşü sırasında arazöz şoförü Serkan Topkaya kaza geçirmiş ve şehit olmuştu.

İzmir Orman İşletme Müdürlüğünde görevli arazöz şoförü Şehit Serkan Topkaya için  İzmir Orman Bölge Müdürlüğünde tören düzenlendi.

Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer törende yaptığı konuşmasında; Orman Genel Müdürlüğümüzün 140. Orman Şehidi olmuştur. Orman Şehidimiz Serkan Topkaya’nın ailesi artık Orman Genel Müdürlüğü'nün bir parçasıdır. Bizler, Orman Genel Müdürlüğü olarak her zaman onların yanındayız. Şehidimizin ailesi ve çocukları bizim için bir emanettir. Sayın Bakanımız ve Genel Müdürümüzün de baş sağlığı dileklerini iletiyorum. Orman Şehidimizin mekânı cennet olsun dedi.

Vali Dr. Süleyman Elban konuşmasında; Vatan görevi için kendisine ihtiyaç duyulduğunda mazeret üretmeden, diğer illerde yangın olsa bile verilen görevine gitti. Bu şerefli mertebeye ulaşan, fedakarca çalışan kıymetli çalışma arkadaşımız, şehidimiz Serkan Topkaya'ya Allah'tan rahmet diliyorum. Kederli ailesine ve orman teşkilatındaki arkadaşlarıma sabır temenni ediyorum, dedi.

Vali Dr. Süleyman Elban tarafından şehidin ailesine Kuran-ı Kerim ve Bayrak verilmesinin ardından İmam-Hatip Ali Dursun tarafından dua edildi.

Törene Vali Dr. Süleyman Elban, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Orman Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Yüzer, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, İl Protokolü, Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, Şehidin Yakınları, Orman Kurum Personeli ve Vatandaşlar katıldı.

Kemalpaşa ilçesi Rabia Hatun Camii'nde cenaze namazının ardından şehidin naaşı Türk Bayrağı'na sarılı olarak eller üzerinde taşınarak Cennet Bahçesi Kabristanlığında ebediyete uğurlandı.

Yıldızhaber olarak Şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve mesai arkadaşlarına başsağlığı diliyoruz.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.