Turkish Cargo ekibinden Giresun TSO'ya ziyaret

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 20.06.2024 - 16:36, Güncelleme: 20.06.2024 - 16:36 3399+ kez okundu.
 

Turkish Cargo ekibinden Giresun TSO'ya ziyaret

THY, Turkish Cargo firması Ankara Kargo Müdürü Abdullah Akat’tan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret etti.
Hava taşımacılığında kargo işlemlerinin her geçen gün arttığını Ordu-Giresun Havalimanından bu noktada çalışmalar yapmak üzere bir takım ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Akat, “Kargo taşımacılığında dünyanın yüzde 6’sını ülkemizde ise yüzde 60’ını Turkısh Cargo yapmaktadır. Bu kapsamda Giresun’dan ihracat yapan firmalarımızın da nakliye işlemlerine talibiz.” dedi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ihracatta nakliyenin hızlı ve güvenirliliğine dikkat çekti ve bölgenin yükte hafif pahada değerli ürünlerinin hava yolu ile taşınmasının yararlarına değindi. Ziyarette Turkısh Cargo Uzmanı Kaan Çağatay Kalay ile THY Ordu-Giresun Satış Müdürü Yusuf Güral Yılmaz, Satış Trafik Baştemsilcisi Zerrin Yeşileker Şengün ile Satış Trafik Şefi Ufuk Şanlı’da yer aldı.
THY, Turkish Cargo firması Ankara Kargo Müdürü Abdullah Akat’tan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret etti.

Hava taşımacılığında kargo işlemlerinin her geçen gün arttığını Ordu-Giresun Havalimanından bu noktada çalışmalar yapmak üzere bir takım ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden Akat, “Kargo taşımacılığında dünyanın yüzde 6’sını ülkemizde ise yüzde 60’ını Turkısh Cargo yapmaktadır. Bu kapsamda Giresun’dan ihracat yapan firmalarımızın da nakliye işlemlerine talibiz.” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ihracatta nakliyenin hızlı ve güvenirliliğine dikkat çekti ve bölgenin yükte hafif pahada değerli ürünlerinin hava yolu ile taşınmasının yararlarına değindi.

Ziyarette Turkısh Cargo Uzmanı Kaan Çağatay Kalay ile THY Ordu-Giresun Satış Müdürü Yusuf Güral Yılmaz, Satış Trafik Baştemsilcisi Zerrin Yeşileker Şengün ile Satış Trafik Şefi Ufuk Şanlı’da yer aldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.