Giresun'da Bebek Ölümleri İncelendi!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.06.2024 - 17:40, Güncelleme: 27.06.2024 - 17:48 2594+ kez okundu.
 

Giresun'da Bebek Ölümleri İncelendi!

Sağlık Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, 26 Haziran 2024 tarihinde ‘Bebek Ölümleri İl İnceleme Kurulu Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut başkanlık etti.
Bebek Ölümleri ve Ölü Doğumlar Kapsamlı Değerlendirmeye Alındı Toplantıda, Ocak-Haziran 2024 ayları arasındaki bebek ölümleri ve ölü doğumlar ele alındı. Uzman heyet tarafından her bir vaka titizlikle incelenerek ölüm nedenleri ve önlenebilirlik durumları değerlendirildi. Bebek Ölümlerini Önlemeye Yönelik Adımlar Atıldı Bebek ölümlerini önlemeye yönelik tedbir ve müdahale yöntemleri üzerinde detaylı görüşmeler yapıldı. Bu doğrultuda, kurul tarafından önemli kararlar alındı. Alınan kararlar kapsamında, bebek ölümlerinin önlenmesi için çeşitli çalışmalar yürütülecek. Hedef: Daha Sağlıklı Bebekler ve Anneler Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, bebek ölümlerini en aza indirmek ve anne ve bebek sağlığını korumak için kararlılıkla çalışıyor. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde çeşitli eğitim ve farkındalık çalışmaları da gerçekleştirilecek.
Sağlık Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda, Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, 26 Haziran 2024 tarihinde ‘Bebek Ölümleri İl İnceleme Kurulu Toplantısı’ düzenledi. Toplantıya İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut başkanlık etti.

Bebek Ölümleri ve Ölü Doğumlar Kapsamlı Değerlendirmeye Alındı

Toplantıda, Ocak-Haziran 2024 ayları arasındaki bebek ölümleri ve ölü doğumlar ele alındı. Uzman heyet tarafından her bir vaka titizlikle incelenerek ölüm nedenleri ve önlenebilirlik durumları değerlendirildi.

Bebek Ölümlerini Önlemeye Yönelik Adımlar Atıldı

Bebek ölümlerini önlemeye yönelik tedbir ve müdahale yöntemleri üzerinde detaylı görüşmeler yapıldı. Bu doğrultuda, kurul tarafından önemli kararlar alındı. Alınan kararlar kapsamında, bebek ölümlerinin önlenmesi için çeşitli çalışmalar yürütülecek.

Hedef: Daha Sağlıklı Bebekler ve Anneler

Giresun İl Sağlık Müdürlüğü, bebek ölümlerini en aza indirmek ve anne ve bebek sağlığını korumak için kararlılıkla çalışıyor. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde çeşitli eğitim ve farkındalık çalışmaları da gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.