Bulancak'ta Şehitler ve Gaziler mevlitlerle yaşatılıyor

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 29.06.2024 - 11:18, Güncelleme: 29.06.2024 - 11:27 1309 kez okundu.
 

Bulancak'ta Şehitler ve Gaziler mevlitlerle yaşatılıyor

Bulancak'ta her ayın son Cuma günü Şehitler ve Gaziler anısına mevlit programı düzenleniyor. 2024 Haziran programı Kesmetaş Camii'nde yapıldı.
Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından her ayın son Cuma günü şehitler ve gaziler anısına mevlit programı düzenleniyor. 2023 yılında hayata geçirilen bu programın, 2024 yılı Haziran ayındaki durağı Kesmetaş Camii oldu. Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu ve şehitler ve gaziler için mevlit yapıldı. Cami önüne açılan stantta da cami cemaatine lokum dağıtıldı. Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, yaptığı açıklamada, programların şehitler ve gazileri unutmamak ve anılarını yaşatmak için düzenlendiğini söyledi. Türkmen, programlara katılımın yoğun olduğunu ve bu durumun şehitlere ve gazilere duyulan saygının ve minnetin göstergesi olduğunu ifade etti. Kesmetaş Camii Cemaati ‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde biz bu gün özgürce yaşıyoruz. Onların fedakarlıklarını asla unutmayacağız ve her zaman onları minnetle anacağız. Bu mevlit programları şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet duygularımızı ifade etmemize imkan veriyor. Allah onlardan razı olsun mekanları cennet olsun"
Bulancak'ta her ayın son Cuma günü Şehitler ve Gaziler anısına mevlit programı düzenleniyor. 2024 Haziran programı Kesmetaş Camii'nde yapıldı.

Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından her ayın son Cuma günü şehitler ve gaziler anısına mevlit programı düzenleniyor. 2023 yılında hayata geçirilen bu programın, 2024 yılı Haziran ayındaki durağı Kesmetaş Camii oldu.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu ve şehitler ve gaziler için mevlit yapıldı. Cami önüne açılan stantta da cami cemaatine lokum dağıtıldı.

Bulancak Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen, yaptığı açıklamada, programların şehitler ve gazileri unutmamak ve anılarını yaşatmak için düzenlendiğini söyledi. Türkmen, programlara katılımın yoğun olduğunu ve bu durumun şehitlere ve gazilere duyulan saygının ve minnetin göstergesi olduğunu ifade etti.

Kesmetaş Camii Cemaati ‘Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde biz bu gün özgürce yaşıyoruz. Onların fedakarlıklarını asla unutmayacağız ve her zaman onları minnetle anacağız. Bu mevlit programları şehitlerimize ve gazilerimize olan minnet duygularımızı ifade etmemize imkan veriyor. Allah onlardan razı olsun mekanları cennet olsun"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.