Bulancak İtfaiyesi 7/24 göreve hazır!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 27.08.2024 - 10:51, Güncelleme: 27.08.2024 - 11:08 1736 kez okundu.
 

Bulancak İtfaiyesi 7/24 göreve hazır!

Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin ve vatandaşların güvenliği için 7/24 görev başında ve her an teyakkuz halindeler.
Gelen ihbarlara en hızlı şekilde cevap veren İtfaiye ekipleri, deneyimli ve donanımlı yapılarıyla ilçe dışından gelen çağrılara da destek veriyor.  Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç; “İtfaiye Müdürlüğümüz gerek araç parkı gerek donanım ve gerekse yetkin personeli ile etkin bir teşkilat yapısına sahiptir. Yangınlar, trafik kazaları gibi durumlara hızla müdahale eden ekiplerimiz, sadece ev ve iş yerlerinde değil, ilçemizin her köşesinde her türlü acil durumda vatandaşlarımızın yanında oluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir kararlılık ve özveriyle çalışıyor, en zor anlarda bile zamanla yarışarak kayıpları en aza indirmek için mücadele veriyorlar. Emek ve fedakarlıkları sayesinde ilçemiz çok daha huzurlu ve güvenli bir yer haline gelmiştir. İftaiye teşkilatımızı daha güçlü kılmak için gerekli eğitimleri almalarına ve ihtiyaç duyulan teknolojik donanımlarını sağlamaya büyük önem ve destek veriyoruz. Vatandaşlarımız her türlü acil durum ve ihtiyaçları halinde 112 Acil Yardım hattından ya da 153 Alo Belediye hattımızdan Bulancak İtfaiyesine kolaylıkla ulaşabilirler. 7/24 her zaman hazır, her zaman görevde olan itfaiye ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
Bulancak Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçenin ve vatandaşların güvenliği için 7/24 görev başında ve her an teyakkuz halindeler.

Gelen ihbarlara en hızlı şekilde cevap veren İtfaiye ekipleri, deneyimli ve donanımlı yapılarıyla ilçe dışından gelen çağrılara da destek veriyor. 

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç; “İtfaiye Müdürlüğümüz gerek araç parkı gerek donanım ve gerekse yetkin personeli ile etkin bir teşkilat yapısına sahiptir. Yangınlar, trafik kazaları gibi durumlara hızla müdahale eden ekiplerimiz, sadece ev ve iş yerlerinde değil, ilçemizin her köşesinde her türlü acil durumda vatandaşlarımızın yanında oluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için büyük bir kararlılık ve özveriyle çalışıyor, en zor anlarda bile zamanla yarışarak kayıpları en aza indirmek için mücadele veriyorlar. Emek ve fedakarlıkları sayesinde ilçemiz çok daha huzurlu ve güvenli bir yer haline gelmiştir. İftaiye teşkilatımızı daha güçlü kılmak için gerekli eğitimleri almalarına ve ihtiyaç duyulan teknolojik donanımlarını sağlamaya büyük önem ve destek veriyoruz. Vatandaşlarımız her türlü acil durum ve ihtiyaçları halinde 112 Acil Yardım hattından ya da 153 Alo Belediye hattımızdan Bulancak İtfaiyesine kolaylıkla ulaşabilirler. 7/24 her zaman hazır, her zaman görevde olan itfaiye ekiplerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.