Bulancak Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü Marketleri Denetledi

SAĞLIK (YH) - Yıldız Haber | 18.09.2024 - 18:01, Güncelleme: 18.09.2024 - 18:01 1785 kez okundu.
 

Bulancak Belediyesi ve İlçe Tarım Müdürlüğü Marketleri Denetledi

Bulancak Belediyesi, Başkan Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda, ilçedeki market ve zincir marketlerde geniş kapsamlı denetimlere devam ediyor.
Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü bu denetimlerde, halk sağlığını koruma ve tüketici haklarını güvence altına alma amacıyla titizlikle çalışılıyor. Denetimler sırasında, özellikle son kullanma tarihleri, fiyat etiketleri, işgaliye ve temizlik koşulları dikkatle incelendi. Kamu sağlığına aykırı durumlar tespit edilen işletmelere, ilgili kanunlar çerçevesinde cezai işlemler uygulandı. Özellikle, son kullanma tarihi geçmiş ürünler ve fiyat etiketi manipülasyonları gibi ciddi ihlaller tespit edilerek müdahalede bulunuldu. Başkan Necmi Sıbıç: “Halkımızın Sağlığı Önceliğimiz” Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yapılan denetimlerin önemine değinerek, "Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Ekiplerimiz ilçemizdeki marketlerde düzenli denetimlerine devam ediyor. Amacımız, güvenli ve hijyenik alışveriş ortamları yaratmak ve tüketici haklarını korumaktır,” dedi. Vatandaşlar, uygunsuz ürünler veya işletmeleri Alo 153 hattı üzerinden belediyeye bildirebilecek. Her türlü ihbarın titizlikle değerlendirileceği belirtildi.  
Bulancak Belediyesi, Başkan Necmi Sıbıç’ın talimatları doğrultusunda, ilçedeki market ve zincir marketlerde geniş kapsamlı denetimlere devam ediyor.

Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü bu denetimlerde, halk sağlığını koruma ve tüketici haklarını güvence altına alma amacıyla titizlikle çalışılıyor.

Denetimler sırasında, özellikle son kullanma tarihleri, fiyat etiketleri, işgaliye ve temizlik koşulları dikkatle incelendi. Kamu sağlığına aykırı durumlar tespit edilen işletmelere, ilgili kanunlar çerçevesinde cezai işlemler uygulandı. Özellikle, son kullanma tarihi geçmiş ürünler ve fiyat etiketi manipülasyonları gibi ciddi ihlaller tespit edilerek müdahalede bulunuldu.

Başkan Necmi Sıbıç: “Halkımızın Sağlığı Önceliğimiz”

Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, yapılan denetimlerin önemine değinerek, "Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önce gelir. Ekiplerimiz ilçemizdeki marketlerde düzenli denetimlerine devam ediyor. Amacımız, güvenli ve hijyenik alışveriş ortamları yaratmak ve tüketici haklarını korumaktır,” dedi.

Vatandaşlar, uygunsuz ürünler veya işletmeleri Alo 153 hattı üzerinden belediyeye bildirebilecek. Her türlü ihbarın titizlikle değerlendirileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.