Türkan Saliha Aydeniz vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 08.10.2024 - 19:50, Güncelleme: 08.10.2024 - 19:50 13228 kez okundu.
 

Türkan Saliha Aydeniz vefat etti

Küçüklü Köyü’nden Kahyaoğullarından Sanayi esnaflarından Sıtkı Aydeniz’in eşi Türkan Saliha Aydeniz vefat etti.
Hasan-Hülya Aydeniz, Ayşegül Yılmaz’ın biricik anneleri, merhum Salih, merhum Mustafa Aydeniz, Bahtiyar Aydeniz, Güngör Taşkın, merhume Fatma Çağla ve Şükran Bayar’ın kız kardeşleri Türkan Saliha Aydeniz’in cenazesi 9 Ekim Çarşamba günü(yarın) öğle namazına müteakip Orta Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Küçüklü Köyü Yukarı Aile Mezarlığında toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Küçüklü Köyü’nden Kahyaoğullarından Sanayi esnaflarından Sıtkı Aydeniz’in eşi Türkan Saliha Aydeniz vefat etti.

Hasan-Hülya Aydeniz, Ayşegül Yılmaz’ın biricik anneleri, merhum Salih, merhum Mustafa Aydeniz, Bahtiyar Aydeniz, Güngör Taşkın, merhume Fatma Çağla ve Şükran Bayar’ın kız kardeşleri Türkan Saliha Aydeniz’in cenazesi 9 Ekim Çarşamba günü(yarın) öğle namazına müteakip Orta Cami'de kılınacak cenaze namazından sonra Küçüklü Köyü Yukarı Aile Mezarlığında toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.