'YAŞAM NÖBETİ'NDE 2.HAFTA

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 20.10.2024 - 08:38, Güncelleme: 20.10.2024 - 08:42 1726 kez okundu.
 

'YAŞAM NÖBETİ'NDE 2.HAFTA

Giresun Kadın Platformu şiddete cinayete karşı tüm kadınları meydana çağırdı
Giresun Kadın Platformu kadın cinayetlerine, çocuk istismarlarına, hayvan katliamlarına karşı ilkini geçen Cumartesi günü tuttuğu "Yaşam Nöbeti"nin ikincisini de dün gerçekleştirdi.    Atatürk Meydanı'nda Cumartesi günleri 14:00 - 15:00 saatleri arasında; tacize, tecavüze, şiddete, cinayete ve tüm baskılara karşı Yaşam Nöbeti tutma kararı alan kadınlar "Eşit, özgür, şiddetsiz bir ülkeye kavuşana dek mücadelemiz sürecek" dediler.   YASALAR ETKİN UYGULANSIN  CEZASIZLIK POLİTİKALARI SON BULSUN   Türkiye'de artan kadın cinayetlerine, çocuk ölümlerine, hayvan ölümlerine dikkat çeken kadınlar "Artık yeter, şiddeti önleyecek olan 6284 sayılı yasa etkin uygulansın, İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girsin, cezasızlık politikalarına da son verilsin" ifadelerinikullandılar.    DAYANIŞMA YAŞATIR   Hayatlarından, haklarından, hayallerinden asla vazgeçmeyeceklerinin altını çizen kadınlar, cinayetlere karşı yaşamı savunan tüm kadınları Yaşam Nöbeti'ne davet ettiler ve "Dayanışma Yaşatır" dediler.
Giresun Kadın Platformu şiddete cinayete karşı tüm kadınları meydana çağırdı

Giresun Kadın Platformu kadın cinayetlerine, çocuk istismarlarına, hayvan katliamlarına karşı ilkini geçen Cumartesi günü tuttuğu "Yaşam Nöbeti"nin ikincisini de dün gerçekleştirdi. 

 

Atatürk Meydanı'nda Cumartesi günleri 14:00 - 15:00 saatleri arasında; tacize, tecavüze, şiddete, cinayete ve tüm baskılara karşı Yaşam Nöbeti tutma kararı alan kadınlar "Eşit, özgür, şiddetsiz bir ülkeye kavuşana dek mücadelemiz sürecek" dediler.

 

YASALAR ETKİN UYGULANSIN 

CEZASIZLIK POLİTİKALARI SON BULSUN

 

Türkiye'de artan kadın cinayetlerine, çocuk ölümlerine, hayvan ölümlerine dikkat çeken kadınlar "Artık yeter, şiddeti önleyecek olan 6284 sayılı yasa etkin uygulansın, İstanbul Sözleşmesi yürürlüğe girsin, cezasızlık politikalarına da son verilsin" ifadelerinikullandılar. 

 

DAYANIŞMA YAŞATIR

 

Hayatlarından, haklarından, hayallerinden asla vazgeçmeyeceklerinin altını çizen kadınlar, cinayetlere karşı yaşamı savunan tüm kadınları Yaşam Nöbeti'ne davet ettiler ve "Dayanışma Yaşatır" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.