Giresun'da Valilik Personelinden Sanat Dolu Bir Gece!

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 22.10.2024 - 14:16, Güncelleme: 22.10.2024 - 14:27 2416 kez okundu.
 

Giresun'da Valilik Personelinden Sanat Dolu Bir Gece!

Giresun Valiliği personeli sanata ve şiire olan ilgilerini Giresunlu edebiyat severlerin beğenisine sundu. Giresun Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü tarafından,
Organize edilen “Sözün En Güzel Tonu” adlı şiir dinletisi, 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.30’da Giresun Üniversitesi Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Dr Mehmet Reşat Bulut’ un yönettiği ve sunduğu, Şef Sercan Kondiloğlu yönetimindeki orkestra eşliğindeki bu özel etkinlik katılımcılara unutulmaz bir edebiyat gecesi yaşattı. Gecede Valilik Personelleri tarafından seslendirilen ünlü şairlerimizin birbirinden kıymetli eserleri; Mehlika - Fatih Buhara Benzek, Etme - Mevlana Celaleddin-i Rumi, Anlatmam Derdimi Dertsız Insana - Aşık Veysel, Bulmak - Erdem Beyazıt, Sen Sen Sen - Yavuz Bülent Bakiler, Desem Ki - Cahit Sıtkı Tarancı, Rüveyda - Nurullah Genç, Ne İçindeyim Zamanın - Ahmet Hamdi Tanpınar, Yaşamaya Dair - Nazım Hikmet Ran, Baktım Gülüşünden Güzel Şiir Olur Sevdim Gitti - Cemal Süreya, Kader - Aşık Veysel, Monna Rosa - Sezai Karakoç, yer aldı. Şiirlerin yanında Valilik İl İdare Kurulu Şefi Fehmi Turan'ın seslendirdiği şarkılar ile orkestra tarafından okunan şarkılar ve Giresun türküsü de dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde, Giresun Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık'ın kaleme aldığı "Giresun" adlı şiir yer alırken tüm eserler dinleyiciler tarafından bol bol alkış aldı. Şiir gecesine; Giresun Vali Yardımcıları Mehmet Fatih Yakınoğlu ve Alpaslan Altınışık, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Emel Uzunoğlu, resmi kurum amirleri, STK temsilcileri, edebiyat severler ve öğrenciler katıldı. Programın bitiminde bir teşekkür konuşması yapan Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında; "Yağmurlu bir Giresun akşamında, bu sanatsal etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu güzel sanatsal etkinliğin icra edilmesinde emeği geçen, başta Açık Kapı Şube Müdürümüz Gamze Bekteş hanımefendiye ve Valiliğimizin diğer etkinliklerinde olduğu gibi bugün de desteklerini esirgemeyen, programın yönetmenliğini yapan kıymetli Mehmet Reşat Bulut hocamıza, orkestra şefimiz Sercan Kondiloğlu ve ekibine, şiirleri seslendiren bütün mesai arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kendi adıma bu programların devamını gelmesini temenni ettiğimi de burada ifade etmek istiyorum. Tekrar saygılar sunuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
Giresun Valiliği personeli sanata ve şiire olan ilgilerini Giresunlu edebiyat severlerin beğenisine sundu. Giresun Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü tarafından,

Organize edilen “Sözün En Güzel Tonu” adlı şiir dinletisi, 21 Ekim Pazartesi akşamı saat 19.30’da Giresun Üniversitesi Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Tiyatro ve seslendirme sanatçısı Dr Mehmet Reşat Bulut’ un yönettiği ve sunduğu, Şef Sercan Kondiloğlu yönetimindeki orkestra eşliğindeki bu özel etkinlik katılımcılara unutulmaz bir edebiyat gecesi yaşattı.

Gecede Valilik Personelleri tarafından seslendirilen ünlü şairlerimizin birbirinden kıymetli eserleri; Mehlika - Fatih Buhara Benzek, Etme - Mevlana Celaleddin-i Rumi, Anlatmam Derdimi Dertsız Insana - Aşık Veysel, Bulmak - Erdem Beyazıt, Sen Sen Sen - Yavuz Bülent Bakiler, Desem Ki - Cahit Sıtkı Tarancı, Rüveyda - Nurullah Genç, Ne İçindeyim Zamanın - Ahmet Hamdi Tanpınar, Yaşamaya Dair - Nazım Hikmet Ran, Baktım Gülüşünden Güzel Şiir Olur Sevdim Gitti - Cemal Süreya, Kader - Aşık Veysel, Monna Rosa - Sezai Karakoç, yer aldı.

Şiirlerin yanında Valilik İl İdare Kurulu Şefi Fehmi Turan'ın seslendirdiği şarkılar ile orkestra tarafından okunan şarkılar ve Giresun türküsü de dinleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Gecenin finalinde, Giresun Vali Yardımcısı Alpaslan Altınışık'ın kaleme aldığı "Giresun" adlı şiir yer alırken tüm eserler dinleyiciler tarafından bol bol alkış aldı.

Şiir gecesine; Giresun Vali Yardımcıları Mehmet Fatih Yakınoğlu ve Alpaslan Altınışık, Giresun Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Emel Uzunoğlu, resmi kurum amirleri, STK temsilcileri, edebiyat severler ve öğrenciler katıldı.

Programın bitiminde bir teşekkür konuşması yapan Vali Yardımcısı Mehmet Fatih Yakınoğlu, katılımcıları selamlayarak başladığı konuşmasında; "Yağmurlu bir Giresun akşamında, bu sanatsal etkinlikte sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Bu güzel sanatsal etkinliğin icra edilmesinde emeği geçen, başta Açık Kapı Şube Müdürümüz Gamze Bekteş hanımefendiye ve Valiliğimizin diğer etkinliklerinde olduğu gibi bugün de desteklerini esirgemeyen, programın yönetmenliğini yapan kıymetli Mehmet Reşat Bulut hocamıza, orkestra şefimiz Sercan Kondiloğlu ve ekibine, şiirleri seslendiren bütün mesai arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Kendi adıma bu programların devamını gelmesini temenni ettiğimi de burada ifade etmek istiyorum. Tekrar saygılar sunuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.