Gerçekti hayal oldu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.05.2011 - 22:28, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3635+ kez okundu.
 

Gerçekti hayal oldu

Karadeniz'de demiryolu güzergahı yapılmasının gündeme gelmesi ve Giresun'un bu güzergahın dışında tutulması şok etkisi yarattı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın  Bir TV kanalında  2023  demiryolu  ağı ile ilgili  gösterdiği  grafik  Trabzon ve Gümüşhane’de sevinçle karşılanırken  Giresun’da  hayal kırıklığı yarattı. Başbakan Erdoğan, ‘ Trabzon’u  Gümüşhane ve Erzincan’a bağlayacağız’ dedi. Giresunlular’ı hayal kırıklığına uğratan Erdoğan’ın Karadeniz'de  demiryolu güzergahı yapılmasının gündeme getirmesi  ve  Giresun'un bu güzergahın dışında tutulması ilde şaşkınlıkla karşılanırken, siyasi partilerin,meslek odalarının  ve sivil toplum örgütlerinin olayı protesto etmesi bekleniyor.                  
Karadeniz'de demiryolu güzergahı yapılmasının gündeme gelmesi ve Giresun'un bu güzergahın dışında tutulması şok etkisi yarattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın  Bir TV kanalında  2023  demiryolu  ağı ile ilgili  gösterdiği  grafik  Trabzon ve Gümüşhane’de sevinçle karşılanırken  Giresun’da  hayal kırıklığı yarattı. Başbakan Erdoğan, ‘ Trabzon’u  Gümüşhane ve Erzincan’a bağlayacağız’ dedi.

Giresunlular’ı hayal kırıklığına uğratan Erdoğan’ın Karadeniz'de  demiryolu güzergahı yapılmasının gündeme getirmesi  ve  Giresun'un bu güzergahın dışında tutulması ilde şaşkınlıkla karşılanırken, siyasi partilerin,meslek odalarının  ve sivil toplum örgütlerinin olayı protesto etmesi bekleniyor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.