Bayraktar, kendi işini yapsın

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.08.2012 - 16:20, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3427+ kez okundu.
 

Bayraktar, kendi işini yapsın

AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi,...
...Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı sert bir şekilde eleştirdi. Milletvekili Geldi, “Fiskobirlik'e olağanüstü destekler verdik. Bu destekler maalesef yeterince doğru düzgün değerlendirilmedi. Biz Fiskobirlik ile ilgili talepleri hükümet yetkililerine iletmekten yorulduk. Çünkü hiçbir zaman verilen krediyi doğru kullanamadılar. Doğru kullanmalarını bekliyoruz. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı'nı değerlendirmeye almaya gerek görmüyoruz” dedi. Gazi Caddesi'nde ki esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Geldi, Fiskobirlik'in hala üreticilere borçlarının bulunduğunu hatırlattı. Birlik ile Ortaklar arasındaki güven bunalımının giderilmesi gerektiğine işaret eden Geldi, “Üreticiye verdiği sözleri yerine getirsin. 2006 ürünü fındık alımlarından doğan ödemeleri yapsın. Başka işlerle uğraşmasın, öncelikle kendi işi düzgün yapsın. Üreticiden fındık almaktan bahseden bir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı önce üreticisi ve ortaklarına güvenini sağlaması lazım. Bunu sağlasın ki piyasayı regüle edecek, dengeleyecek bir kuruluş ve bir güç olarak varlık göstersin. Yoksa Fiskobirlik'in acizliğini ortaya süren bir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı'nın yapacağı bir şey yok. Bu şekilde de fındık üreticisine hizmet etmez, aksine engel olur. Yaptığı açıklamalar, fındık fiyatları ile ilgili zerre kadar kıpırdanmaya etken olmaz, sadece 'Fiskobirlik yok' denir. Kendi işini yapsın”
AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi,...

...Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar'ı sert bir şekilde eleştirdi. Milletvekili Geldi, “Fiskobirlik'e olağanüstü destekler verdik. Bu destekler maalesef yeterince doğru düzgün değerlendirilmedi. Biz Fiskobirlik ile ilgili talepleri hükümet yetkililerine iletmekten yorulduk. Çünkü hiçbir zaman verilen krediyi doğru kullanamadılar. Doğru kullanmalarını bekliyoruz. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı'nı değerlendirmeye almaya gerek görmüyoruz” dedi.

Gazi Caddesi'nde ki esnaf ziyaretlerinin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Geldi, Fiskobirlik'in hala üreticilere borçlarının bulunduğunu hatırlattı. Birlik ile Ortaklar arasındaki güven bunalımının giderilmesi gerektiğine işaret eden Geldi, “Üreticiye verdiği sözleri yerine getirsin. 2006 ürünü fındık alımlarından doğan ödemeleri yapsın. Başka işlerle uğraşmasın, öncelikle kendi işi düzgün yapsın. Üreticiden fındık almaktan bahseden bir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı önce üreticisi ve ortaklarına güvenini sağlaması lazım. Bunu sağlasın ki piyasayı regüle edecek, dengeleyecek bir kuruluş ve bir güç olarak varlık göstersin. Yoksa Fiskobirlik'in acizliğini ortaya süren bir Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı'nın yapacağı bir şey yok. Bu şekilde de fındık üreticisine hizmet etmez, aksine engel olur. Yaptığı açıklamalar, fındık fiyatları ile ilgili zerre kadar kıpırdanmaya etken olmaz, sadece 'Fiskobirlik yok' denir. Kendi işini yapsın”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.