Tıp öğrencisi Giresun'da okuyacak

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.09.2012 - 18:43, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2833+ kez okundu.
 

Tıp öğrencisi Giresun'da okuyacak

Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin...
...Giresun'da eğitim görmelerinin önündeki engelleri AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli kaldırdı. Canikli, yıllardır yaşanan sorunlar ve pürüzleri YÖK nezlindeki girişimleri sonucu aşılmasını sağlayarak, Giresun halkına Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'da eğitim göreceklerini müjdeledi. Mayıs 2007 yılında kurulan Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, öğrencileri, fakülte için yeterli altyapı eksiklikleri nedeniyle 2007-2008 Akademik Yılı'ndan itibaren başlayarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde bu üniversitede eğitim görüyorlar. Yıllardır Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'a getirilmesi için verilen tüm çabalara rağmen bir türlü bu sağlanamadı. Taki, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin olaya el koymasına kadar. Nurettin Canikli'nin, YÖK Başkanı ve YÖK nezlindeki girişimleri sonucu, Giresun halkının Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'da eğitim görmelerinin noktasındaki özlemlerini nihayet sona erdirdi. Canikli, tüm engelleri ve aşılamayan noktaları bir bir geçerek, Giresunlu'ya "Öğrenci" müjdesini verdi.  
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerinin...

...Giresun'da eğitim görmelerinin önündeki engelleri AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli kaldırdı. Canikli, yıllardır yaşanan sorunlar ve pürüzleri YÖK nezlindeki girişimleri sonucu aşılmasını sağlayarak, Giresun halkına Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'da eğitim göreceklerini müjdeledi.

Mayıs 2007 yılında kurulan Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi, öğrencileri, fakülte için yeterli altyapı eksiklikleri nedeniyle 2007-2008 Akademik Yılı'ndan itibaren başlayarak, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ile yapılan protokol çerçevesinde bu üniversitede eğitim görüyorlar. Yıllardır Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'a getirilmesi için verilen tüm çabalara rağmen bir türlü bu sağlanamadı.

Taki, AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli'nin olaya el koymasına kadar.

Nurettin Canikli'nin, YÖK Başkanı ve YÖK nezlindeki girişimleri sonucu, Giresun halkının Tıp Fakültesi öğrencilerinin Giresun'da eğitim görmelerinin noktasındaki özlemlerini nihayet sona erdirdi.

Canikli, tüm engelleri ve aşılamayan noktaları bir bir geçerek, Giresunlu'ya "Öğrenci" müjdesini verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.